Ana sayfa Dizi Haberleri Bir garip durum! Gecenin Ucunda dizisindeki o sahneye izleyiciden eleştiri gecikmedi!

Bir garip durum! Gecenin Ucunda dizisindeki o sahneye izleyiciden eleştiri gecikmedi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Uzun yıllar sonra yeniden birlikte başrolde yer aldıkları dizi ile ekranlara dönen Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çifti, Gecenin Ucunda dizisiyle dikkatleri çekiyorlar. Çarşamba akşamları yayınlanmaya başlayan dizinin bu hafta ikinci bölümü ekrana geldi. İki oyuncunun Macide ve Kazım karakterlerine hayat verdikleri dizinin yeni bölümündeki bir sahnede yaşananlar, izleyici tarafından pek gerçekçi bulunmadı.

Peride Celal’in aynı isimli romanından uyarlanan Star TV’nin dizisindeki yangın sahnesinde heyecanlı anlar yaşandı! Müzayede salonunda çıkan yangın sırasında aile yadigarı sandığı kurtarmaya çalışan Macide, dumandan etkilenerek bayıldı.

Bu sırada panik atak geçiren ve binadan çıkmaya çalışan Kazım, Macide’yi gördü. İtfaiye ve ambulansların geldiği binanın önünde Kazım’ın içeride olduğunu söyleyen aile üyeleri, bir anda onu kapıda gördü. Ahmet’in şok ve kıskançlık içinde izlediği anlarda Kazım, Macide’yi kucaklayarak binadan çıkarmaktaydı.

Bir garip durum! Gecenin Ucunda dizisindeki o sahneye izleyiciden eleştiri gecikmedi! 11

Onlarca kişinin meraklı ve telaşlı bakışlarla izledikleri binadan adeta bir yardım meleği gibi Macide’yi kucaklayıp çıkan Kazım, baygın vaziyetteki Macide ile merdivenlere çöktü ve sağlık ekipleri yardıma koştu.

İşte bu sahnede Macide’nin elindeki çantasını hiç bırakmaması, bazı izleyiciler tarafından espri ve eleştiri konusu oldu!

Bayılmış bir kişinin elinde çantasını tutuyor olması, izleyenlerin durumu tiye almasıyla sosyal medyada konuşulmaya başladı.

Bu arada Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çiftini yeniden ekranda birlikte görmek, pek çok izleyici için heyecanlı bir durum. Sosyal medyada diziye gelen övgü dolu yorumlar da dikkatleri çekiyor. Özellikle Neslihan Atagül’ün güzelliği ve ekrana dönmüş olması, hayranları tarafından coşkuyla karşılanmakta. İkilinin sahneleri de ayrı bir ilgiyle izleniyor.

Kimi eleştirilere sahne olsa da yanan binadan Kazım ve Macide’nin çıkışını etkileyici bulanlar da yok değil! İşte sahneye gelen yorumlardan bazıları…

Bir garip durum! Gecenin Ucunda dizisindeki o sahneye izleyiciden eleştiri gecikmedi! 12

Bir garip durum! Gecenin Ucunda dizisindeki o sahneye izleyiciden eleştiri gecikmedi! 13

Bir garip durum! Gecenin Ucunda dizisindeki o sahneye izleyiciden eleştiri gecikmedi! 14

Bir garip durum! Gecenin Ucunda dizisindeki o sahneye izleyiciden eleştiri gecikmedi! 15