Ana sayfa Dizi Haberleri Bir karakter düşünün ki, dizinin bile önüne geçti o olmasa dizi çekilmez yani!

Bir karakter düşünün ki, dizinin bile önüne geçti o olmasa dizi çekilmez yani!

tarafından ker_def
Necmettin Çekilmez olmasa Meleklerin Aşkı dizisi çekilmez!
Televizyon Gazetesi Analiz

24 Eylül 1979 İzmir doğumlu olan Toygan Avanoğlu, şu sıralarda Show TV ekranlarının sevilen dizisi Meleklerin Aşkı’nda Necmettin Çekilmez karakterine hayat veriyor.

Daha önce ekranda birbirine benzer rollerle gördüğümüz Avanoğlu, 2012 yılında Düşman Kardeşler dizisinde İlker, 2014 yılında ise Güzel Köylü dizisinde Bünyamin Kalas ve 2016 yılında da Hanım Köylü dizisinde Koptagel karakterlerine hayat vermişti.

Çekilmez rol aldığı dizilerdeki benzer bir karakter ile Meleklerin Aşkı dizisinde yer alıyor.

Meleklerin Aşkı dizisiyle başarılı bir performans sergileyen Avanoğlu, ekran başındaki izleyicileri güldürme konusunda da bir hayli maharetli…

bibaksana.com.tr sitesindeki analizde Meleklerin Aşkı dizisinin Necmettin Çekilmez’ine dikkat çekiliyor:

Bir karakter düşünün ki, dizinin bile önüne geçti o olmasa dizi çekilmez yani! 7

“Meleklerin Aşkı’nın tek bir eğlenceli yanı var, o da Toygan Avanoğlu ‘nun canlandırdığı Necmettin Çekilmez. Hoş kendisi Hanım Köylü ve Güzel Köylü ‘de de üç aşağı beş yukarı aynı tipleme ile karşımızdaydı. O dizilerde karakter tutunca da, Toygan Avanoğlu sadece ondan ekmek yer haline geldi. Bu tabi ki oyuncunun değil, oyuncunun yeteneğine bakıp onu başka rolde hayal edemeyen yapımcıların beceriksizliği ile alakalı bir durum. Sonuç olarak Necmettin Çekilmez güldürüyor mu? Evet güldürüyor.”

Sosyal medyada Necmettin Çekilmez yansımasına bakılınca izleyicilerin de bu karakteri çok sevdikleri paylaşımlardan anlaşılmakta.