Ana sayfa Dizi Haberleri Bir kaza, hepsinin hayatını değiştirecek! İşte Masum Değiliz’in çarpıcı hikayesi…

Bir kaza, hepsinin hayatını değiştirecek! İşte Masum Değiliz’in çarpıcı hikayesi…

tarafından zk zk
atv’nin yeni dizisi Masum Değiliz’in ilk bölümü 31 Mart Cumartesi akşamı saat 20.00’de izleyicilerle buluşuyor.

Güçlü oyuncu kadrosu ve izleyicileri ekran başına kilitleyecek ilginç senaryosuyla dikkat çekecek Masum Değiliz’in yapımcılığını Koliba Film-Ata Türkoğlu, yönetmenliğini Serkan İpekören üstleniyor. Senaryosunu Bekir Baran Sıtkı ve Pelin Karamehmetoğlu’nun kaleme aldığı dizide, başrolleri Uraz Kaygılaroğlu, Damla Sönmez, Aras Aydın, Ushan Çakır, Sercan Badur ve Oya Unustası paylaşıyor.

 

Bir kaza, hepsinin hayatını değiştirecek! İşte Masum Değiliz'in çarpıcı hikayesi... 10

Bir nişan töreni öncesinde kutlama yapmak isteyen gençlerin yaşamı, karşılaştıkları beklenmedik bir olay sonrasında allak bullak olur. Onlar artık sadece arkadaş değil, ömür boyu vicdan azabı çekecekleri bir olayın, kader birlikteliği yapmış kahramanlarıdır. Hiçbir şey, planlandığı gibi gitmeyecek, olaylar zincirinin halkaları koptukça etrafa savrulan gerçekler, sürprizler hayatları altüst edecektir…

Bir kaza, hepsinin hayatını değiştirecek! İşte Masum Değiliz'in çarpıcı hikayesi... 11

Masum Değiliz’in 31 Mart Cumartesi akşamı yayınlanacak 1. Bölümünün özeti ise şöyle:

“Mert, Volkan ve Emir lise arkadaşlardır. Hepsi farklı mesleklerde kendilerine hayat çizseler de, birbirleri ile bağlarını asla koparmamışlardır. Umut ise, Mert’in nişanlanacağı Ceyda’nın kardeşi olarak bu ekibe sonradan dahil olmuştur.

Bir kaza, hepsinin hayatını değiştirecek! İşte Masum Değiliz'in çarpıcı hikayesi... 12

Hikayemiz Mert’in, Ceyda ile yapacağı nişan gününde başlar. Koruhan Ailesi, nişan hazırlıkları ile uğraşırken, Umut’un yeni taşınmış olduğu atölyesinde ise Mert için bekarlık partisi verilmektedir. Parti esnasında saatin farkına varmayan Mert, Umut, Emir, Volkan ve Emir’in kız arkadaşı olarak tanıttığı Deniz, nişana yetişmek üzere apar topar çıkarlar.

Bir kaza, hepsinin hayatını değiştirecek! İşte Masum Değiliz'in çarpıcı hikayesi... 13

Umut’un komşusu Selin ve ailesinin de ‘hayatlarının en önemli günü’ne dahil olmasıyla, birbirlerine tümüyle yabancı olan bu iki grup insanın kaderi, o gece yaşanan olayla trajik biçimde değişecek ve bir daha asla eskisi gibi olmayacaktır.”