Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Küçük Gün Işığı dizisi daha başlamadan başrolleri sayesinde rakiplerinin bir adım önüne geçti!

Bir Küçük Gün Işığı dizisi daha başlamadan başrolleri sayesinde rakiplerinin bir adım önüne geçti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir Küçük Gün Işığı dizisini rakiplerinin bir adım önünde olmasını sağlayan şey, başrolde yer alan Berk Oktay ile Seray Kaya’nın kariyeri… Her iki oyuncu da bugüne kadar çok etkili projelerde yer aldı ve bu unutulmaz diziler nedeniyle de kendilerine özel bir izleyici kitlesi oluşturmayı başardı.

Kadın dizisinde çok başarılı bir Şirin karakteri ortaya koyan Seray Kaya, ardından Kuruluş Osman ile yine etkili oldu ve son olarak da Mahkum dizisinde büyük başarı kazandı. Seray Kaya’nın son yıllarda sergilediği bu başarılı yükseliş, yapımcıların da gözde kadın oyuncularından birisi olmasını sağladı.

Bir Küçük Gün Işığı dizisi daha başlamadan başrolleri sayesinde rakiplerinin bir adım önüne geçti! 8

Benzer şekilde Savaşçı dizisinde çok başarılı geçen 4 sezonun ardından, Yasak Elma’da da iyi bir dönem geçiren Berk Oktay, etkili oyunculuğu ile çok konuşulan isimler arasında bulunuyor. Her iki oyuncunun da son yıllarda üst üste önemli yapımlarda çok etkili olması, uzun süreli proje deneyimine sahip olması dikkatleri çekiyor.

Berk Oktay ve Seray Kaya ikilisinin başrolünde yer alacağı Bir Küçük Gün Işığı dizisi de bu nedenle şimdiden rakiplerinden bir adım önde görünüyor. İki ismin bir araya getirilmesi de yeni bir dizi çiftinin gündeme gelmesini sağladı.

NGM Media tarafından hazırlanan dizinin hikayesini Evren Heptürk yazdı. Yönetmenliğini Emre Kabakuşak’ın yapacağı dizi için yakında ön hazırlıklar tamamlanacak ve ekip sete çıkarak çekimlere başlayacak.

Bir Küçük Gün Işığı dizisi daha başlamadan başrolleri sayesinde rakiplerinin bir adım önüne geçti! 9

Berk Oktay’ın 4 sezon süren yoğun Savaşçı dizisi performansının ardından iki sezon da Yasak Elma’daki etkili performansı çok konuşuldu. Oyuncu, üst üste 6 sezondur dizilerde yer almasına rağmen yine yoğun bir temponun içine girmeye de çekinmedi.

Berk Oktay’ı Bir Küçük Gün Işığı dizisine çeken ise senaryonun başarısı olarak ifade ediliyor. Fırat isimli bir iş adamını canlandıracak olan Berk Oktay, etkili kadın draması olan dizide yine hayranlarının beğenisini kazanacaktır.

Dizide Elif karakterinde yer alacak olan Seray Kaya da trajedi dolu hikaye içinde bir umut ışığı da yakacak. Dizinin sloganı şöyle: “Bilemezsin, belki de en büyük hediyedir dayanamayacağını sandığın acılar…”

Sıcak bir anlatım tercih edilen dizide kalplere dokunacak bir hikaye var..