Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Küçük Gün Işığı dizisinde büyüklerinden rol çalan Azra Aksu, o sahneyle kalpleri bir kez daha çaldı!

Bir Küçük Gün Işığı dizisinde büyüklerinden rol çalan Azra Aksu, o sahneyle kalpleri bir kez daha çaldı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Atv ekranlarında Pazartesi akşamları yayınlanmaya başlayan Bir Küçük Gün Işığı dizisi, bu hafta 8. bölümüyle izleyenleri yine ekrana kilitledi! Dram dolu hikayesiyle beğenilen dizinin başrolleri Seray Kaya ve Berk Oktay’dan rol çalan küçük oyuncu, izleyenleri her sahnesi ile etkilemekte.

Kanalın yeni sezondaki iddialı yapımı olarak sadık bir izleyici kitlesini yakalamayı başaran Bir Küçük Gün Işığı dizisi, heyecanla takip ediliyor. Özellikle dizide, annesi olmadığı halde şefkatle sardığı Güneş’i bırakmayan Elif’in fedakarlığı her bölümde izleyenlerden övgü dolu yorumlar alıyor.

Babası ile yaşadığı kaza sonrasında konuşmayan Güneş, bakışarak, hareketleriyle iletişim kurduğu ve annesi yerine koyduğu Elif’in şefkatine sığınmakta. Küçük kızın bu naif ve çaresiz halleri, izleyenlerin kalbini burkmakta. Kendi annesi Dila tarafından eziyet gören, şiddete uğrayan Güneş, Bir Küçük Gün Işığı dizisinde her sahnesi ile izleyiciyi kalbinden vuruyor!

Bir Küçük Gün Işığı dizisinde büyüklerinden rol çalan Azra Aksu, o sahneyle kalpleri bir kez daha çaldı! 11

Tabii bu başarıda küçük oyuncu Azra Aksu’nun rolü çok büyük! Daha önce reklam filmlerinde de rol alan Azra Aksu, 26 Ocak 2015 doğumlu, henüz 7 yaşında. Küçük oyuncu, Aleyna Tilki’nin hayat hikayesinin anlatıldığı İşte Bu Benim Masalım adlı dizide Tilki’nin çocukluğunu oynayarak dikkatleri çekmişti. Aslında daha 1 yaşındayken reklamlarda rol almaya başlamış, kameralara son derece alışkın bir isim.

Bir Küçük Gün Işığı dizisinde büyüklerinden rol çalan Azra Aksu, o sahneyle kalpleri bir kez daha çaldı! 12

Bu nedenle de rolünü çok iyi yaptığı gibi, büyüklerinden de sürekli rol çalıyor küçük oyuncu! İlgiyi üzerine toplayan performansı ile birlikte diziyi izleyenlerin de çok beğendiği ve sosyal medyada yorumlarla ödül alması gerektiği söylenen bir isim oldu!

Minik oyuncunun 8. bölümdeki bir sahnesi ise izleyicinin kalbini dağladı! Elif’in hastaneye baygın olarak getirildiği anlarda koşup sedyeye çıkan ve ona sarılan Elif’in üzgün hali, herkesin içini sızlattı.

Bu sahnedeki performansı ile ayrıca izleyenlerden alkış alan küçük oyuncu, konuşmadan, gözleriyle, mimikleriyle, beden diliyle o kadar iyi oynuyor ki ‘oscar almalı’ diyenler bile var…

İşte gelen yorumlardan bazıları…

Bir Küçük Gün Işığı dizisinde büyüklerinden rol çalan Azra Aksu, o sahneyle kalpleri bir kez daha çaldı! 13

Bir Küçük Gün Işığı dizisinde büyüklerinden rol çalan Azra Aksu, o sahneyle kalpleri bir kez daha çaldı! 14

Bir Küçük Gün Işığı dizisinde büyüklerinden rol çalan Azra Aksu, o sahneyle kalpleri bir kez daha çaldı! 15