Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Küçük Gün Işığı dizisinde şimdiye kadar izledikleriniz bir şey değil, olaylar bir bir patlıyor!

Bir Küçük Gün Işığı dizisinde şimdiye kadar izledikleriniz bir şey değil, olaylar bir bir patlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında izleyicilerle pazartesi akşamları buluşmakta olan Bir Küçük Gün Işığı isimli dizi büyük beğeni topladı. Berk Oktay ile Seray Kaya ikilisinin çok başarılı performanslar ortaya koyduğu dizide, dikkat çeken başka isimler de var. Özellikle Esra Dermancıoğlu, Ümran karakteri ile hikayenin en sert yüzlerinden birisini temsil ediyor.

Bir başka önemli kadın oyuncu olarak ise Mehveş olarak izlediğimiz Güneş Hayat’ı gösterebiliriz. Ailesini Ümran’dan korumak için elinden geleni yapan ve sırlarla dolu bir kadın Mehveş. Dizinin hikayesinde en büyük çileleri çeken, büyük sırları kendisinde biriktiren ama ailesi için her türlü fedakarlığı yapan bir kadın Mehveş…

Bir Küçük Gün Işığı dizisinde şimdiye kadar izledikleriniz bir şey değil, olaylar bir bir patlıyor! 9

Bir başka dikkat çeken kadın oyuncu ise kızı Güneş’e layık olmayan bir anne karakterinde Dila’yı görebilirsiniz. Tuğçe Açıkgöz’ün çok başarılı bir performans ile ortaya koyduğu Dila karakteri dizinin ne yapacağı bilinmeyen, her şeyi yapabilme olasılığı bulunan sürpriz isimlerinin başında geliyor.

Senaristler için de Dila gibi bir karakterin üzerine ne yazılsa, ekran başındaki izleyiciler bunu büyük heyecanla takip edecektir. Bu nedenle de Dila kilit bir karakter olarak gözüküyor.

Bir Küçük Gün Işığı dizisinde şimdiye kadar izledikleriniz bir şey değil, olaylar bir bir patlıyor! 10

Tuğçe Açıkgöz, birçok izleyiciden bile daha heyecanlı ve her yeni bölümü okuduktan sonra daha da büyük merak içinde kalıyor. Açıkgöz, “Ben her gelen bölümü büyük bir heyecanla okuyorum. Her final nasıl beni okurken bu kadar heyecanlana götürebilir, diyorum. Bence seyirciyi de çok heyecanlı şeyler bekliyor” diye konuştu.

Dizide sırlar dünyasının temsilcisi olan Mehveş karakterini canlandıran Güneş Hayat da ilerleyen bölümlerde çok farklı olayların yaşanacağını şu sözlerle anlattı:

Bir Küçük Gün Işığı dizisinde şimdiye kadar izledikleriniz bir şey değil, olaylar bir bir patlıyor! 11

“Tabii ki çok gerilimli olacak. Çünkü o kadar çok sır ve o kadar çok kapalı kapılar ardında yaşanmış şeyler var ki, zaten bunlar yavaş yavaş ortaya çıktıkça bence seyircimiz kendisini bu işten alamayacak.”

Pazartesi akşamları hem Alparslan hem de Yasak Elma dizilerinin kemik izleyici kitlesi olsa da, Bir Küçük Gün Işığı araya girerek kendi kitlesini oluşturmayı başardı. Hikayesi ile izleyicileri çok etkileyen dizinin, oyuncu kadrosu da gayet başarılı seçilmiş. Ayrıca hikayenin anlatım tarzı ve müziklerin etkileyiciliği de milyonlarca izleyiciyi ekrana taşımaya devam ediyor.