Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Küçük Gün Işığı ve Veda Mektubu dizilerinin reytingleri alarm zilleri çalıyor! 3 Nisan reyting sonuçları!

Bir Küçük Gün Işığı ve Veda Mektubu dizilerinin reytingleri alarm zilleri çalıyor! 3 Nisan reyting sonuçları!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamları güçlü dizilerin reyting rekabeti devam ediyor. 3 Nisan pazartesi akşamı da yine TRT1 ekranında 50. bölümü yayınlanan Alparslan dizisinin 2 yıldır olduğu gibi yine tüm izleyici gruplarında birincilikler elde ettiği görüldü. Dizinin reytinglerinde biraz gerileme olsa da yine de en çok izleyiciyi toplayan yapım olarak öne çıktığını söylemek lazım.

Pazartesi akşamı Ömer dizisi de 11. bölümü ile Star TV ekranında yayınlandı. AB ve ABC1 gruplarında Alparslan’ın ardından ikincilik elde eden ve güçlü konumunu sürdüren dizi, tüm kişiler kategorisinde ise dördüncü durumda bulunuyor.

Mayıs sonunda final yapacak olan Yasak Elma dizisinin ise 170. bölümü yayınlandı. Sona doğru giden dizinin reytinglerinin de ortalamanın üzerinde olması dikkatlerden kaçmadı. Dizi 3 Nisan akşamı AB ve ABC1 gruplarında dördüncülük elde ederken, tüm kişilerde günü beşinci olarak bitirdi.

atv’nin sezon başında iyi bir çıkış yapan Bir Küçük Gün Işığı dizisinin reytingleri ise alarm zilleri çalıyor. Sezonun sonuna doğru yaklaşılırken dizinin izleyici kitlesi bir hayli azaldı. Tüm kişiler kategorisinde de ortalamanın altına gelen reytingler ile birlikte sıkıntılı bir süreç başladı. Dizinin yayınlanan 28. bölümü tüm kişilerde sekizinci olurken, AB’de günü 30. olarak tamamladı ve ABC1’de de 17. olabildi.

Kanal D’nin güçlü hikayesi ve etkili oyuncu kadrosuna rağmen Veda Mektubu dizisinden de beklediği reytingleri bulamadığı gözüküyor. Ortalamanın altında gelmeye devam eden oranlar can sıkıcı. AB grubunda günü beşinci bitirse de tüm kişilerde 13. olan dizi, ABC1 grubunda ise 12.’lik elde edebildi.