Ana sayfa Dizi Haberleri Mehmet Yılmaz Ak’ın Yargı dizisinden ayrılması bir büyük mesajı da gündeme taşıdı!

Mehmet Yılmaz Ak’ın Yargı dizisinden ayrılması bir büyük mesajı da gündeme taşıdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Mehmet Yılmaz Ak, Kanal D ekranında Pazar akşamları yayınlanan Yargı dizisinin en önemli karakterlerinden birisini canlandırdı. Savcı Pars olarak izlediğimiz oyuncu, sosyal medyada da ‘İşte bir savcı böyle olur’ şeklinde çok sayıda övgü dolu yorumla anıldı.

Mehmet Yılmaz Ak, karakter yaratma konusunda o kadar usta ki, Yargı dizisindeki Pars da akıllara yerleşti ve oyunculuk başarısı da takdir ile anıldı. Ancak yeni gelişen olaylar ünlü oyuncunun diziden ayrılması ile sonuçlandı.

Arka planında ne olduğu tam olarak bilinmese de 6 Şubat Pazartesi günü Kahramanmaraş’ta yaşanan deprem felaketinin etkilerinin oyuncunun artık dizide yer almasına mani olduğu değerlendirmesi yapılıyor.

Yargı dizisinin twitter hesabından yapılan paylaşımda Mehmet Yılmaz Ak’ın sağlık probleminin çalışmasına mani olduğu yönünde uzman doktor raporu sunduğu ve bu şekilde sözleşmesini feshettiği anlaşılıyor.

Mehmet Yılmaz Ak'ın Yargı dizisinden ayrılması bir büyük mesajı da gündeme taşıdı! 17

Kendi isteği ile Yargı dizisine veda eden oyuncu, bu adımı ile en çok da senarist Sema Ergenekon’un planlarını alt üst etti.

İzleyicilerin her hafta büyük bir merak ile beklediği ve sürprizlerle karşılaştığı Yargı dizisinde Pars karakterinin yeri çok önemliydi.

Zira bu karakter kilit noktada duruyor ve adaleti temsil etmesinin yanı sıra, izleyicilerde de saygınlık oluşturmuştu.

Pars karakterinin ani bir şekilde diziden çıkmış olması Sema Ergenekon’un beklemediği bir gelişme olduğu için hikayede bazı kopukluklar yaşanabilir.

Ancak Mehmet Yılmaz Ak’ın sosyal medya üzerinden yaptığı ve diziden neden ayrıldığını ifade ettiği paylaşımı da önemli mesajlar içeriyor.

“Çok severek başladığım ve hala ilk günkü heyecanımla devam ettiğim hayatımda ve kariyerimdeki etkisini hiçbir zaman unutamayacağım Yargı projesinden erken ayrılmak durumunda kaldığımı üzülerek belirtmek isterim.

Ülke olarak hepimizi derinden etkileyen deprem ve sonra süreçte zor günler geçiren ailem ve sevdiklerimi her anlamda yanında olabilmek adına aldığım bu kararı anlayış saygıyla karşılayan, iki sezondur beraber çalıştığım Ay Yapım ailesine ve tüm ekip arkadaşlarına gönülden teşekkür ederim sunarım…

Benden tüm bu süreç boyunca sevgisini ve ilgisini eksik etmeyen izleyicilere ve dostlarıma ayrıca teşekkür etmek isterim.

Son olarak sağlığımla alakalı uzun vadede endişe edilecek ciddi bir durum yoktur. Gündeme böyle bir haberle meşgul ettiğim için özür dilerim…”

Mehmet Yılmaz Ak'ın Yargı dizisinden ayrılması bir büyük mesajı da gündeme taşıdı! 18

Oyuncunun bu açıklaması çok net ve deprem felaketinin kendisinde yarattığı olumsuz etkinin işine de yansıdığını gösteriyor.

Birçok insan Kahramanmaraş’ta yaşanan deprem felaketiyle büyük kaygılara kapılmaya başladı ve bu kaygıları da bazı kişiler hayatlarına yansıtıyor. Mehmet Yılmaz Ak’ın da bu büyük felaketten etkilenmesi, Yargı dizisine erken vedası, dizi sektöründe ilerleyen süreçte benzer durumların da yaşanabileceğini gösteriyor.

Oyuncunun bu çıkışı aslında dizi sektöründe hiçbir şeyin eskisi gibi olmayabileceği ve birçok oyuncunun kendi adına farklı kararlar alarak bambaşka bir yönelim içine girebileceğine de işaret eden bir mesaj gibiydi.