Ana sayfa Dizi Fragmanları Bir Litre Gözyaşı 10. Bölüm Fragmanı İzle! Cihan, yaşam sevincini kaybediyor!

Bir Litre Gözyaşı 10. Bölüm Fragmanı İzle! Cihan, yaşam sevincini kaybediyor!

tarafından ker_def

Bir Litre Gözyaşı 10. Bölüm Fragmanı yayında! Cihan, yaşadığı son olaydan sonra hastalığıyla savaşmaktan vaz mı geçiyor? Pazar akşamları izleyicilerle Kanal D ekranında buluşan Bir Litre Gözyaşı dizisinin yeni bölümünde yine hareketli anlar yaşanacak. 10. bölümden ilk görüntüler paylaşıldı.

Cihan, Mahir ve Hande’nin öpüştüğünü gördüğü zaman dünyası yıkılmıştır. Hastalığının yanında bir de aşk acısı çekmeye başlar. Bu acı, diğer acısını unutturmaya yetmiştir. Umutları bir anda tükenen Cihan, yaşam mücadelesini bile bırakmayı düşünümeye başlamıştır. Bu hislerini de annesi Figen ile paylaşır. Kızının acısını gören Figen kahrolumaktadır. Videodan 10. bölümden ilk görüntüleri izleyebilirsiniz.

Bir Litre Gözyaşı, ÖZETSİZ yeni bölümüyle pazar akşamı 20.00’de Kanal D’de!

Cihan, büyük bir heyecanla üniversiteye hazırlanmaktadır. Hayal ettiği gibi üniversiteyi kazandığında başka bir heyecanın da içinde bulur kendini: “Aşk”. Yaşamaya yeni başladığını hisseden Cihan, aslında tedavisi olmayan bir hastalığa yakalanmıştır ve bunu ilk öğrenen annesi Figen olur. Figen, kızının ömrü yettiğince onun hayatını benzersiz ve kızının hak ettiği gibi geçirebilmesi için çetin bir mücadeleye girişir.

Yapım : Med Yapım – Mf Yapım
Yönetmen : Serhan Şahin
Senaryo : Hayal Taciri
Uygulayıcı Yapımcı : Şelale Baskıcı
Oyuncular : Miray Daner (Cihan Yürekli), Sanem Çelik (Figen Yürekli), Tolga Tekin ( Muzaffer Yürekli), Helin Kandemir (Elif Yürekli), Görkem Mete Demir (Deniz Yürekli), Revna Çolak (Eda Yürekli), Mert Yazıcıoğlu (Mahir Yetkin)