Ana sayfa Dizi Fragmanları Bir Litre Gözyaşı 15. Bölüm Final Fragmanı İzle! Cihan iki aşk arasından kimi seçecek?

Bir Litre Gözyaşı 15. Bölüm Final Fragmanı İzle! Cihan iki aşk arasından kimi seçecek?

tarafından ker_def

Kanal D ekranlarında Pazar akşamları yayınlanan Bir Litre Gözyaşı dizisi, sezon arasından sonra 9 oyuncunun ayrılmasıyla dikkat çekmişti. Reytingleri düşük olan dizide konsept değişikliğine gidilmiş ve gençlik dizisi olarak devam edilme kararı verilmişti. Ancak yayınlanan son bölümde de istenen reytinge ulaşamayınca dizinin bileti kesildi!

Med Yapım – MF Yapım imzalı, başrollerini Miray Daner, Mert Yazıcıoğlu ve Tolga Tekin’in paylaştıkları sevilen dizisi Bir Litre Gözyaşı, 15. bölümde veda ediyor. Videodan final bölümü fragmanını izleyebilirsiniz.

Kanal D’nin pazar akşamı seyirciyle buluşan dizisi ‘Bir Litre Gözyaşı’ bu pazar ekrana veda ediyor. Miray Daner ve Mert Yazıcıoğlu’nu buluşturan dizinin 13. bölümünde başrol oyuncularından Sanem Çelik ve oyuncu kadrosunun büyük bölümü veda etmişti.

Senaryosu yenilenen dizinin geçen pazar ekrana gelen son bölümü de reytinglerde beklentiyi karşılamadı. Yaşanmış bir olaydan yola çıkılarak çekilen projenin 15. bölümde final yapmasına karar verildi.

Bir Litre Gözyaşı 15. Bölüm Final Fragmanı yayında! Cihan, geçmişi ve bugünü arasında kalıyor! İki aşk arasında kalan Cihan, kimi seçecek?

Aradan geçen yıllarda kendini zor da olsa toparlayabilen Cihan, hiç beklemediği bir şekilde Mahir’in ölmediğini öğrenir. Fakat Mahir’in yokluğunda hayatına devam eden Cihan için artık Ali vardır. Yaşadığı sürpriz karşılaşma sonrası ne yapacağını bilemeyen genç kız için zor günler başlar. Ali’ye bu durumu nasıl anlatacağını bilemeyen Cihan, derin bir kedere sürüklenir. Ali ise sevdiği kadında bir gariplik olduğunu anlar. Bu düşüncesini dile getirse de tatmin edici bir cevap alamaz. Öte yandan Cihan bu durumu babasına anlatır. Yaşadıkları şeyin inanılmaz bir olay olduğunun farkındadır. Hayatın tuhaflıkları bununla sınırlı kalmaz. Cihan, Mahir ile beraberken Ali’yi karşısında bulur. Artık Cihan için karar verme zamanı gelmiştir. Ya daha önce kaybedip sonrasında tekrar bulduğu, hayatının aşkı olan Mahir’i ya da zor günlerinde onun yanında olup desteğini esirgemeyen Ali’yi seçecektir. Cihan’ın zor kararı ne olacak?

Bir Litre Gözyaşı 15. Final Bölümüyle pazar akşamı saat 19.45’te Kanal D’de!