Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Litre Gözyaşı dizisi final bölümünde neler olacak?

Bir Litre Gözyaşı dizisi final bölümünde neler olacak?

tarafından zk zk

Kanal D’nin büyük iddialarla başlayan dizisi Bir Litre Gözyaşı, yarın akşam son bölümüyle ekrana gelecek.

Başrollerinde Miray Daner, Mert Yazıcıoğlu ve Tolga Tekin’in oynadıkları dizinin finalinde neler olacağı büyük merak konusu.

Dizinin final bölümü tanıtımı yayınlandı. Şimdi herkesin aklında Cihan’ın, Mahir’in ölmediğini öğrendikten sonra Ali ile evlilik kararından vazgeçip vazgeçmeyeceği sorusu yer alıyor.

Bir Litre Gözyaşı 15. Bölüm Final Fragmanı yayında! Cihan, geçmişi ve bugünü arasında kalıyor! İki aşk arasında kalan Cihan, kimi seçecek?

Aradan geçen yıllarda kendini zor da olsa toparlayabilen Cihan, hiç beklemediği bir şekilde Mahir’in ölmediğini öğrenir. Fakat Mahir’in yokluğunda hayatına devam eden Cihan için artık Ali vardır. Yaşadığı sürpriz karşılaşma sonrası ne yapacağını bilemeyen genç kız için zor günler başlar. Ali’ye bu durumu nasıl anlatacağını bilemeyen Cihan, derin bir kedere sürüklenir.

Bir Litre Gözyaşı dizisi final bölümünde neler olacak? 7

Ali ise sevdiği kadında bir gariplik olduğunu anlar. Bu düşüncesini dile getirse de tatmin edici bir cevap alamaz. Öte yandan Cihan bu durumu babasına anlatır. Yaşadıkları şeyin inanılmaz bir olay olduğunun farkındadır. Hayatın tuhaflıkları bununla sınırlı kalmaz. Cihan, Mahir ile beraberken Ali’yi karşısında bulur. Artık Cihan için karar verme zamanı gelmiştir. Ya daha önce kaybedip sonrasında tekrar bulduğu, hayatının aşkı olan Mahir’i ya da zor günlerinde onun yanında olup desteğini esirgemeyen Ali’yi seçecektir. Cihan’ın zor kararı ne olacak?

Bir Litre Gözyaşı 15. Final Bölümüyle pazar akşamı saat 19.45’te Kanal D’de!

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Cihan ve Mahir’in dağ evinde mahsur kaldıkları olayın üzerinden beş yıl geçmiştir. Mahir’in beklenmedik kaybının ardından, annesinin ölümüyle de zor günler yaşayan Cihan ve Yürekli ailesinin diğer fertleri, yaşadıkları acıları geride bırakmış, Cihan kendinden beklenin aksine Mahir’i kalbine gömüp, hayata sıkı sıkı sarılarak ailesini bir arada tutmayı başarmıştır.

Ne olursa olsun hayata devam etmek gerektiğine inanan Cihan, mutlu bir evlilik hazırlığındayken, renk uzmanı olarak çalıştığı tekstil firmasını satın alan yeni patronu Kerem’in hayatına girmesiyle yeniden darmadağın olacak ve geçmişte üstünü örttüğü gerçeklerle yüzleşmeye başlayacağı yeni bir savaşa girecektir.