Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Litre Gözyaşı dizisi şaşkına çevirdi! Mahir, hafızasını mı kaybetti?

Bir Litre Gözyaşı dizisi şaşkına çevirdi! Mahir, hafızasını mı kaybetti?

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Kanal D ekranlarında yayınlanan Bir Litre Gözyaşı dizisi, sezon arasından sonra bir dizi soruyla birlikte ekrana döndü!

Dizi orjinal hikayesinden saptı ve gençlik dizisi olarak yeni konseptiyle ekrandaydı.

Miray Daner’in oynadığı Cihan’ın annesi Figen’in ölümü, izleyenleri şoke etti!

Sanem Çelik’in oynadığı Figen ve Nur Sürer’in oynadığı anneanne Güzen’in öldükleri ortaya çıktı.

Babaları Muzaffer ile birlikte 4 çocuk yeni bir hayat yaşamaya başlarken, Cihan’ın hastalığının da ilerlemediği ve olumlu gelişmeler gösterdiği öğrenildi.

Yeni konsept izleyenleri şaşırtırken, tam 9 oyuncunun da diziden ayrıldığı öğrenildi. Bu kişiler arasında Mahir’e aşık olan Cihan’ın arkadaşı Hande de yer alırken, yeni isimler de diziye dahil oldu.

Türkü Turan’ın Kıvılcım karakteriyle Bir Litre Gözyaşı dizisine katıldığı görülürken, Mahir ile ilgili durum ise kafaları karıştırdı!

Figen’in nasıl öldüğü merak konusu oldu. Sosyal medyada pek çok izleyici bu sorunun yanıtını aradı ama dizide konuyla ilgili bir ayrıntı verilmedi.

Mahir’le ilgili gelişme ise çok şaşırtıcıydı! Son olarak birlikte kar tatiline giden Cihan, Mahir, Ali ve diğer arkadaşlarının başına bir olay geldiği anlaşıldı!

Bir Litre Gözyaşı dizisi şaşkına çevirdi! Mahir, hafızasını mı kaybetti? 7

Cihan’ın konuşmalarında “Mahir’in o kulübeden çıkmasına izin vermeseydim şimdi yaşıyor olurdu” sözleri, izleyenleri de tahmin yapmaya götürüyor. Büyük ihtimalle bir kaza yaşandı ve kulübeye sığınan Mahir ve Cihan’ın başına bir iş geldi!

Papatya’nın “Mahir senin için gitti, yardım getirmek için” sözlerinden, Cihan’ın bir kaza geçirdiği ve Mahir’in de ona yardım getirmek için sığındıkları kulübeden çıktığı, sonrasında da başına bir iş geldi, kaybolduğu düşünülüyor.

Bu sorular yanıtını henüz bulmadı ancak Mahir’in Kerem karakteriyle dizide yer alması da başka başka yorumlara ve tahminlere götürüyor izleyiciyi.

MAHİR, HAFIZASINI MI KAYBETTİ?

En çok Mahir’in o olaydan sonra hafızasını kaybettiği ve Cihan ile ilişkisini onaylamayan ailesi tarafından yurt dışına götürüldüğü düşünülüyor.

Cihan’ın çalıştığı şirketin Yönetim Kurulu Başkanı ve ortağı olarak Amerika’dan gelen Kerem’in Cihan’ı tanımaması, ismini duyunca hiç bir tepki vermemesi, hafızasını kaybettiğine bir işaret. İstanbul’a geldiğinde “Bu şehirde beni çeken çok tuhaf bir sihir var sanki” sözü de buna yoruldu.

Ancak Kerem’in yani Mahir’in Kıvılcım ile sevgili olmaları ise izleyenleri hiç mutlu etmedi!

Cihan’ın Ali ile evlenmesine saatler kala yeni patronuyla tanışması, büyük bir şok yaşattı ona. Mahir’i daha önce sokakta gören Cihan, bir anda tekrar karşısında görünce kalakaldı. Mahir ise hiç bir tepki vermedi.

Yeni imajı ve kimliğiyle dönen Mahir, Kerem ismiyle yeni bir hayat kurmuş. 5 yıl sonra Amerika’dan dönen Mahir’i, Kerem kimliğiyle karşısında gören Cihan’ın Ali ile evlilikten vazgeçip geçmeyeceği de merak konusu.

Dizi yeni sırlar, gizemler ve karakterlerle ekrana döndü. Ancak herkesi şaşırtan pek çok değişiklik yaşandı.

Yeni bölümlerde bu sırlar çözüldükçe Mahir ve Kerem arasındaki ilişki, Figen’in neden öldüğü ile ilgili sorular da yanıt bulacak. Ancak sezon arasından sonra yayınlanan ilk bölümde bu sorular yanıtsız kaldı.

İşte Cihan ve Mahir’in 5 yıl sonraki karşılaşması: