Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Litre Gözyaşı dizisinde, herkesi büyük hayal kırıklığına uğratan karar!

Bir Litre Gözyaşı dizisinde, herkesi büyük hayal kırıklığına uğratan karar!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Kanal D’de yayınlanan Bir Litre Gözyaşı dizisinin yarın akşam (18 Kasım) ekrana gelecek olan 7. bölümünde Cihan’ın şok kararı herkesi şaşkına uğratacak.

Başrollerinde Sanem Çelik, Miray Daner ve Tolga Tekin’in oynadıkları dizide Cihan, Ali’ni evlenme teklifinden sonra duygularını sorgulamaya başlıyor.

Mahir’i arkadaşı olarak gördüğünü söyleyen Cihan, Ali’nin evlenme teklifini kabul edecek. Beklenmeyen bu gelişme karşısında sosyal medyada düşüncelerini yazan izleyiciler, hayal kırıklığına uğradıklarını ifade ediyorlar.

Hastalığını öğrendikten sonra ondan kaçan Ali ve onu hiç bırakmayan Mahir arasında yaptığı tercih, Cihan’ı daha da üzecek bir noktaya götürecek! Diziyi takip edenler de Ali’nin, Cihan’ın hastalığı ilerledikçe ona destek olmak yerine kaçacağı görüşünde. O yüzden Cihan’ın bu kararı karşısında büyük şaşkınlık yaşandı.

Mahir ve Ali, Cihan yüzünden karşı karşıya gelirken, Hande de Cihan’a Mahir’den hoşlandığını itiraf edecek.

Bir Litre Gözyaşı dizisinde, herkesi büyük hayal kırıklığına uğratan karar! 7

YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Mahir’in Cihan’a itirafını duyan Ali, yeni bir plan yapıyor!

Kocasının kendisini aldattığını düşünen Figen, Muzo’yla ipleri koparma noktasına gelir. Tefeciye borçlandığını karısından gizleyen Muzo, Figen’in gazabına uğrar. Ailesinin parçalanmaya başladığını gören Cihan duruma el koymaya karar verir. Ancak yaşadığı ağır baskı yüzünden hastanelik olur. Sevdiği kızı kaybetme korkusu yaşayan Mahir artık duygularını daha fazla saklayamayacaktır. Mahir’in Cihan’a aşık olduğunu öğrenen Ali, Mahir’den kurtulmanın yollarını arar.

Öte yandan Cihan ölmeden önce yapılacaklar listesini hayata geçirmeye devam eder. Ancak sıradaki hayali daha öncekilerine hiç benzemez. Amaçlarına ulaşmak için neredeyse hayatlarını ortaya koyarlar. Mahir ve Cihan tehlikenin üzerine yürürken, Ali de Mahir’i yolundan çekmek için kendi planını ortaya koyar.