Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Litre Gözyaşı dizisinde korkunç kaza! Cihan uçurumdan aşağı düşüyor!

Bir Litre Gözyaşı dizisinde korkunç kaza! Cihan uçurumdan aşağı düşüyor!

tarafından zk zk
Bir Litre Gözyaşı 3. Bölüm Fragmanı yayında! Okul gezisine giden Cihan’ı büyük bir tehlike bekliyor!

Cihan’ın hastalığı iyice ilerlemeye başlar. Figen ve Muzaffer, gözleri önünde kızları Cihan’daki değişimlere tanık olmaktadırlar. Muzaffer, artık bunu kaldırmakta güçlük çekmektedir. Figen ise her zaman kızının yanında olmaya devam eder. Cihan ve arkadaşları, geziye katılırlar.

Bir Litre Gözyaşı dizisinde korkunç kaza! Cihan uçurumdan aşağı düşüyor! 7

Mahir, Cihan ile Ali’nin mutluluğu karşısında duygularını gizlemek zorunda kalır. Dağa tırmanış esnasında ise Cihan’ı büyük bir tehlike beklemektedir. Ali’nin elini tutamayan Cihan, korkunç bir olay yaşar.

Bir Litre Gözyaşı, 21 Ekim Pazar akşamı saat 20.00’de Kanal D’de!

İşte 3. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Cihan, hastalığını öğrenecek mi? Figen, Cihan’a ciddi bir hastalığı olduğunu söylememekte kararlıdır. Cihan yaşında birini böyle acı bir gerçekle yüzleştirmenin haksızlık olduğunu düşünür. Ancak tedbiri elden bırakmayacak, doktorun talimatlarını yerine getirecektir.

Bu arada Cihan okulun basketbol takımına girmeye karar verir. Bu süreçte Ali’nin ilgisi ayaklarını yerden keser. Okulda sık sık karşılaştığı Mahir’le arasındaki mesafeli arkadaşlık ise adım adım dostluğa dönüşecektir. Bu süreçte Mahir, Cihan’ın dosyasını başhekim olan babasının masasında görür. Mahir’in gerçeği öğrenmesi artık an meselesidir.

Figen yine doktorun önerisine uyarak Cihan’dan günlük tutmasını, hastalığıyla ilgili gözlemlerini yazmasını ister. Cihan bunu sorgular. Ciddi bir hastalığı yoksa neyi, neden yazacaktır? Basket maçlarında yaşadığı aksaklıklar da aklını kurcalar. Aradığı cevapları Figen’den bulamayan Cihan, doktoru Onur’la konuşmaya karar verir. Figen’e tereddütsüz olarak, “sorarsa ona gerçeği söyleyeceğimi bilin” diyen doktoruyla…