Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Peri Masalı ve Gecenin Ucunda dizilerinin erken final yapmamasının anlattığı bir gerçek var!

Bir Peri Masalı ve Gecenin Ucunda dizilerinin erken final yapmamasının anlattığı bir gerçek var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Televizyon kanalları arasında Fox TV ile Star TV, artık izleyicilerin aklında dizi iyi reyting almayınca hemen yayından kaldırma refleksi gösteren kanallar olarak kalmıştı. Ancak bu durumun yeni sezonda değişmeye başladığına yönelik işaretler var. Hem Fox TV hem de Star TV yetkilileri artık dizilere biraz daha fazla şans veriyor, ya da böyle yapmak zorunda kalıyor.

Örneğin, Duy Beni isimli Star TV dizisi 20. bölümü ile final bu hafta final yapacak. Ancak bu zamana kadar dayanması bile reytinglerine bakılınca mucizeydi. Ancak Star TV, yerine başka bir dizi koysa bile elde edebileceği reytinglerin çok yüksek olmayacağı gerçeğini görmüş olmalı ki diziyi makul bir süre devam ettirdi.

Kusursuz Kiracı dizisine erken final yaptıran Fox TV, düşük reytingler alarak yoluna devam eden Bir Peri Masalı dizisi için ise bekleme kararı almış durumda. Alina Boz ile Tarık Emir Tekin ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi şimdiye kadar final yaptırılsa kimse şaşırmazdı. Yani durum gösteriyor ki, Fox TV’de de yine bi durum değişikliği hali var.

Star TV’nin ve Fox TV’nin bunu isteyerek mi, yoksa çaresizlikten mi yaptıkları bilinmiyor. Ancak şimdi de bu iki kanalın önünde iki önemli dizi projesiyle ilgili karar zamanı yaklaştı. Gecenin Ucunda dizisi çarşamba rekabetinde iyi sonuçlar vermeyince, gün değiştirerek salı akşamlarına alındı. Yeni gününde dizinin performansı merak ediliyor ve daha ne kadar ekranda kalabileceğine yönelik bir öngörüde bulunmak da mümkün değil.

Aynı şekilde benzer bir dizi sınavını da çarşamba akşamları yayınlanan ve düşük reytingler alan Bir Peri Masalı dizisiyle Fox TV’nin de yaşadığını söylemek gerekiyor.

Gecenin Ucunda ve Bir Peri Masalı dizilerinin gidişatına bakarak iki önemli televizyon kanalının bu sezon dizilere nasıl bir yaklaşım sergileyeceği merak konusu oldu.

Düşük reytingler gelse bile iki kanal yetkililerinin de izleyicilerden büyük tepki almamak için bu projeleri bir süre daha devam ettirmesi bekleniyor. Tabii ki düşük reyting zarar anlamına geliyor ve kanalların bu zararı daha ne kadar kabul edeceği de bilinmiyor.