Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Bir soru Begüm Kütük’ün duygu dünyasını alt üst etti, neredeyse herkesin önünde ağlayacaktı!

Bir soru Begüm Kütük’ün duygu dünyasını alt üst etti, neredeyse herkesin önünde ağlayacaktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Erdil Yaşaroğlu ile evli olan ünlü oyuncu Begüm Kütük, anne olmayı çok isteyen ünlü isimlerden.

Geçtiğimiz yıl 4 aylık hamile olan Begüm Kütük, oğlunun doğumunu beklerken acı haber gelmiş ve bebeğin anne karnında öldüğü açıklanmıştı. Bu haber çifti bir hayli sarsmış ve Begüm Kütük derin bir acı yaşamış, sessizliğe gömülmüştü.

Önceki gün eski arkadaşı Cem Yılmaz ile bir mekanda karşılaşan Erdil Yaşaroğlu, birlikte sohbet etti. Begüm Kütük, ailece yeniden bir araya gelip başbaşa yemek yemeyi kararlaştırdıklarını söyledi.

Röportajda muhabirler çifte yeniden bebek düşünüp düşünmediklerini söyledi. Begüm Kütük, önce bu soruya yanıt verdi ama sonrasında duygu dünyasının değiştiği ve bunun da yüzüne yansıdığı kameralar tarafından kayıt edildi.

Erdil Yaşaroğlu, yeniden bebek düşükdüklerini ifade etti.

Begüm Kütük ise, “Allah herkese anne-baba olmayı nasip etsin.Hayırlısıyla böyle sağlığıyla olmasını nasip etsin” diye konuştu.

Begüm Kütük’ün ağlama noktasına geldiği o anlarını videodan izleyebilirsiniz: