Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Star TV dizisi bu akşam ekranlara veda ediyor!

Bir Star TV dizisi bu akşam ekranlara veda ediyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV’nin sevilen dizisi Kaderimin Oyunu bu akşam final bölümüyle izleyiciye veda ediyor. Başrolünde yer alan Akın Akınözü’ne rağmen reytinglerde bir türlü istenilen çıkışı yapamayan dizi bu akşam yayınlanacak 26. bölümle sona erecek.

Başrollerinde Öykü Karayel, Akın Akınözü, Meriç Aral ve Sarp Apak gibi çok sevilen isimlerin yer aldığı Kaderimin Oyunu reyting kurbanı oldu. Dizi 26 hafta önce büyük bir heyecanla ekrana gelmişti. En büyük silahı ise özellikle Latin Amerika ülkelerinde çok büyük hayran kitlesine sahip Akın Akınözü’ydü.

Yakışıklı oyuncu ATV’de ekrana gelen Hercai dizisiyle büyük bir çıkış yapmış ve dizinin özellikle Latin Amerika ülkelerinde çok tutmasıyla yurt dışında hatrı sayılır bir hayran kitlesi edinmişti. Hercai’nin sona ermesinden sonra bir süre herhangi bir dizide yer almayan Akınözü, Kaderimin Oyunu ile ekranlara dönmüştü.

Bir Star TV dizisi bu akşam ekranlara veda ediyor! 7

Kaderimin Oyunu dizisi daha yeni başladığında büyük ilgi çekmişti. Bir ara ilgi azalmaya başlayınca yapımcı NGM Medya ile Star TV, ikinci sezon için de anlaşma yapmış ve dizinin gelecek sezonda da devam edeceği beklentisi oluşmuştu. Ancak hikaye beklendiği gibi etkili olmadı. Diziden büyük beklentileri olan izleyiciler senaryo sorunlarına itiraz etti.

Star TV, ikinci sezon için anlaşma yapıldığını duyurmasına rağmen Kaderimin Oyunu’nun final yapmasına karar verdi. Kanalın final kararı diziyi çok seven izleyiciler arasında büyük bir hayal kırıklığı yarattı.

Dizinin bu akşam yayınlanacak final bölümünde şunlar yaşanacak: Cemal’in Asiye’ye aşk itirafını duyan Helin kandırıldığını düşünmektedir. Öfkesine hakim olamayan Helin’e tüm acı gerçeği bir tokat gibi gösteren Nedret olur. Asiye’nin Cemal’i affetmesi üzerine daha fazla beklemek istemeyen Cemal harekete geçer. Herkese ve her şeye rağmen yan yana durmayı başaran Asiye ve Cemal masal gibi bir gelecek kurmak için adım atarlar.