Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Türk dizisi düşünün ki final yapmasından 4 yıl sonra yine gündemde! Ufak Tefek Cinayetler böyle bir şey!

Bir Türk dizisi düşünün ki final yapmasından 4 yıl sonra yine gündemde! Ufak Tefek Cinayetler böyle bir şey!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir döneme damgasını vuran dizilerden olan Ufak Tefek Cinayetler, 24 Ekim 2017 tarihinde ilk bölümü yayınlandığında o kadar büyük bir ilgi çekti ki, hikayesi herkesi şaşkınlığa uğrattı.

Meriç Acemi’nin kaleminden çıkan dizinin hikayesi çok sevildi, ayrıca başrollerde yer alan Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Bade İşçil, Tülin Özen ile Mert Fırat ne kadar doğru tercihler olduğunu da kanıtladı. 2 sezon süren dizi toplam 45 bölüm ekranda kaldı. Ancak hikayenin tadını hala unutmayan çok geniş bir hayran kitlesi olduğunu söylemek gerekiyor.

11 Aralık 2018 tarihinde final yapan diziden 4 yıl sonra bile başarı haberleri gelmesi de çok önemli bir detay oldu. Gerilim ve polisiye türündeki dizinin Arap versiyonu çekildi. Dizi Türkiye’de olduğu gibi, Arap ülkelerinde de büyük ilgi gördü.

Bir Türk dizisi düşünün ki final yapmasından 4 yıl sonra yine gündemde! Ufak Tefek Cinayetler böyle bir şey! 7

Stiletto ismi ile Ay Yapım tarafından MBC kanalı için çekilen uyarlama dizi, Shadid isimli Arap dijital platformunda yayınlanmaya başlanması ile birlikte olay oldu. Çekimleri İstanbul’da gerçekleştirilen Stiletto isimli dizide Suriyeli ve Lübnanlı oyuncular rol almıştı. Toplam 58 bölümü Shadid platformunda yayınlanan dizinin 19 ülkede birincilik elde ettiğini televizyon eleştirmeni Sina Koloğlu duyurdu.

Ufak Tefek Cinayetler dizisi bu sefer de Arap uyarlaması ile gündem olmayı başardı. Dizinin Arap uyarlaması toplam 90 bölüm olarak çekilmişti.