Ana sayfa Sosyal Medya Bir türlü aradığı aşkı bulamayan Aslı Enver, bu sefer mutlu ve umutlu!

Bir türlü aradığı aşkı bulamayan Aslı Enver, bu sefer mutlu ve umutlu!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranlardan bir süredir uzak kalan Aslı Enver ve Yargı dizisi ile kariyerinin en parlak günlerini yaşayan Kaan Urgancıoğlu’nu buluşturan “Sen Yaşamaya Bak” filmi 21 Mart Pazartesi günü dijital platform Netflix’te izleyicisiyle buluşacak.

Altı ay önce çekimleri tamamlanan Sen Yaşamaya Bak filminin yayınlanmadan önce özel gösterimi dün akşam Etiler’de gerçekleştirildi. Sinema salonu çıkışı muhabirlerle bir araya gelen Aslı Enver, hakkında çıkan haberleri ve merak edilen soruları cevapladı.

İpek Bilgin, Cem Yiğit Üzümoğlu ve Güven Murat Akpınar ile birlikte oynadığı ve 22 Mart’ta perde diyecek yeni oyunu Sırça’nın da hazırlıklarını sürdüren güzel oyuncu; “Onun da prömiyerine çok az kaldı, çok heyecanlıyım” ifadelerini kullandı.

Bir türlü aradığı aşkı bulamayan Aslı Enver, bu sefer mutlu ve umutlu! 7

Aslı Enver’in bir süredir iş insanı Önder Öztarhan ile birlikte olduğu konuşuluyordu. Muhabirlerin bu konuyu da sorması üzerine birlikteliği hakkında ilk kez konuşan Aslı Enver, “İyi gidiyor. İyiyim, mutluyum çok teşekkür ederim, çok sağ olun” dedi. Geçtiğimiz günlerde dört aydır beraber olduğu sevgilisi Önder Öztarhan ile birlikte Alaçatı’da bir tatil yapan oyuncu, yemek yerken objektiflere takılmıştı.