Ana sayfa Dizi Fragmanları Bir Tutam Aşk 10. Bölüm Fragmanı İzle- 7 Aralık Cuma

Bir Tutam Aşk 10. Bölüm Fragmanı İzle- 7 Aralık Cuma

tarafından ker_def

Kanal 7’nin yeni Kore dizisi Bir Tutam Aşk 10. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümü 7 Aralık Cuma günü ekrana gelecek. Bir Tutam Aşk’ın yeni bölümünde Hong Ra On, elbise giyer ve kadın olarak prensin karşısına çıkar. Herkesten gizli tutarak ilişkilerini yaşamaya karar veren Prens ve Ra On’u zorlu günler beklemektedir. 10. bölümden ilk görüntüleri videodan izleyebilirsiniz.

Hong Ra On ve Veliaht Prens ile gözden uzak aşklarını yaşar. Ra On, prense masallar anlatır, birlikte keyifli zaman geçirirler. Veliaht Prens Lee Young, Ra On ile olabilmek için bir çözüm yolu arar. Hong Young Gyeong’un adamları, prense karşı bildiriler dağıtır. Bildiri sarayda karmaşaya yol açar. Gyeong’un adamları ile işbirliği yapan Byung, prensin en güvendiği arkadaşıdır ancak Byung da bu çetenin bir üyesidir.

Kralın olmadığı, insanların yönetime hâkim olduğu bir düzen kurmak gayesinde olan Gyeong’un Çocukları’na saraydan birinin yardım ettiği anlaşılır. Bunu ortaya çıkarmak isteyen kral, saraydaki herkesi arama emri verir. Sarayda Gyeong’un Çocukları grubuna destek veren sadece Byung ile sınırlı değildir. Hong Ra On’un babasının ise yıllar önce ölen Hong Gyeong olduğunu bilenlerin sayısı Byung ile sınırlı değildir.

Birbirinin gerçek kimliklerinden habersiz iki masum kalbin buluştuğu Bir Tutam Aşk hikâyesi hafta içi her gün 14:45’te tekrarları ise 00:30’da Kanal 7’de…

Künye:
Dizinin Adı: Love in the Moonlight- Bir Tutam Aşk
Konu: Romantik-Tarihi
Bölüm Sayısı: 18
Oyuncular: Park Bo-gum, Kim Yoo-jung, Jin Young, Chae Soo-bin – Jo Ha-yeon, Kwak Dong-yeon, Kim Seung-Soo
Yönetmen: Kim Sung Yoon
Senaryo: Kim Min-Jung, Yoon Yi-Soo
Yapımcı: KBS2