Ana sayfa Dizi Fragmanları Bir Umut Yeter dizisi 3. bölüm fragmanı yayınlandı!

Bir Umut Yeter dizisi 3. bölüm fragmanı yayınlandı!

tarafından ker_def

Başrollerinde Tolgahan Sayışman, Esra Bilgiç Töre ve Hazal Subaşı’nın canlandırdığı Bir Umut Yeter dizisinin 3. bölümü 13 Ekim Cumartesi günü ekranda olacak.

Kanal D’nin büyük bir iddia ile başlayan dizisi reytinglerde ilk iki bölümünde beklentilerin altında kalmıştı.

Dizinin 3. bölümünde bir çıkış yapması umudu da çok fazla değil. Cumartesi dizileri arasında ciddi bir rekabet var.

Hazal Subaşı oyunculuğu ile takdir kazandı. Aynı şekilde Esra Bilgiç Töre de bir hayli beğeni topladı.

Bir Umut Yeter 3. bölümünde neler olacak. İşte 3.bölümden ilk görüntüler:

2. bölümde neler yaşandı?

Yılmaz hayati bir karar vermek üzeredir… Umut’un gerçek annesinin Derya olduğunu öğrenen Yılmaz seneler önce Elif’in ısrarları ile kurdukları yalan dünyayı sorgulamaya başlamıştır. Çaresizce işin içinden çıkmaya çalışırken kader ise Yılmaz ile Derya’yı sürekli karşı karşıya bırakıyordur. Köyceğiz Limanı’nın işletmecisi iş adamı Kenan Akar’ın cazip iş teklifini sırf Umut’un ıssız adadaki yalnızlığını dindirmek için kabul eden Yılmaz, Derya’nın yeni patronunun kızı olduğunu öğrenmesi ile beyninden vurulmuşa döner.

Derya’nın küçük kız kardeşi Damla’nın üniversiteden mezun olup İstanbul’dan Köyceğiz’e gelmesi Akar Ailesi’ne yepyeni bir hareket getirir. Senelerdir içe kapanık bir hayat süren Derya, Damla’nın ısrarlarına dayanamaz ve bir fotoğraf sergisi açmaya karar verir. Köy meydanında açılan bu sergi Elif, Yılmaz, Derya ve Umut’un bir araya gelmesine neden olurken Yılmaz’ın da hayati bir karar vermesini sağlayacaktır.