Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Umut Yeter dizisinin finali aceleye mi getirilmiş? Tanıtıma eleştiri yağdı!

Bir Umut Yeter dizisinin finali aceleye mi getirilmiş? Tanıtıma eleştiri yağdı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Kanal D’nin Bir Umut Yeter dizisi final yapıyor. 12 Kasım Pazartesi akşamı ekrana gelecek final bölümünde, Yılmaz, Elif’i şok eden bir çıkış yapıyor.

Başrollerinde Tolgahan Sayışman, Esra Bilgiç Töre ve Hazal Subaşı’nın oynadıkları dizi, ne yazık ki 6. bölümde ekrana veda edecek.

Bir dizi aksilik sonucu ekranda tutunamayan Bir Umut Yeter dizisinin final bölümünde, Yılmaz, Umut’u alıp gerçek annesi Derya’ya götürecek.

Ancak Derya için işler hiç de sandığı gibi gitmeyecek. Annesini Elif olarak kabul eden çocuk, Derya’yı kabullenemeyecek.

Yılmaz’ın oğlunu götürdüğünü öğrenen Elif ise onu almak için gizlice Derya’nın evine girecek.

Tanıtımda yayınlanan görüntülerden Elif’in gizlice evde Umut’u aradığı ve tam o anda gördüğü bir manzara nedeniyle çok şaşırdığı görülüyor.

Bu arada tanıtımı izleyenler sosyal medyadan yorum yapmaya devam ediyorlar. Pek çok izleyici, aceleye getirilen final nedeniyle hikayedeki gidişatı saçma buldu. Umut’a daha farklı bir şekilde anlatılarak çocuğun kabullenmesi beklenebilirdi ama ne yazık ki dizinin böyle bir vakti yoktu. Bu nedenle dizide Yılmaz’ın aldığı ani bir kararla, Elif’e de haber vermeden Umut’u Derya’ya götürdüğü görülüyor. Dolayısıyla Umut da bu duruma tepki veriyor.

Bir Umut Yeter dizisinin finali aceleye mi getirilmiş? Tanıtıma eleştiri yağdı! 7

İzleyicilerin tepkilerin de biri de dizinin 3 hafta yayınlanıp sonra ortadan kaybolması, sonra yeniden yayınlanıp yine ara verip final bölümünün yayınlanmasına da tepkisi var. Kanal D’nin büyük iddia ile başladığı dizisi, ne yazık ki bir bölümde Çerkes kadınlarla ilgili söylenen sözler nedeniyle de tepki almış ve Çerkes dernekleri kanal önünde dizinin yayından kaldırılması için protesto etmişti.

Bu olaydan sonra bir kaç haftadır ekrana gelmeyen diziye final şansı verilerek final bölümü çekilmiş ve gelecek hafta Pazartesi akşamı ekrana gelecek.

İşte final bölümünden ilk tanıtım:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Yılmaz, Derya’ya bütün gerçekleri anlatır. Oğlunun hayatta olduğunu öğrenen Derya, hiç beklemediği bu habere çok sevinirken bir yandan da Kenan’ın mektubu kendinden saklamış olmasını sorgulamaktadır. Ev halkı Yılmaz’ın yazdığı isimsiz mektup olayının ortaya çıkmasıyla dağılan Derya’yı sakinleştirmeye çalışsalar da Derya, Kenan’a olan öfkesini içinde tutamaz. Baba kızın arası açılırken Dilek ise bu gelişmeden son derece mutludur.

Yılmaz Derya’nın kaybettiği oğluna olan özlemine yakından şahit oldukça Elif’le 5 yıl önce verdikleri kararın ne denli yanlış olduğunu iyice anlar. Elif’in Umut’un kendi çocukları olduğu ve asla Derya’ya gerçeklerin anlatılmasını istemediği konusundaki telkinlerine rağmen Derya’ya gidip bütün gerçekleri anlatmaya karar verir.