Ana sayfa Dizi Fragmanları Bir yanda itiraf, diğer yanda acı gerçek, Kırmızı Oda yürek yakmaya geldi!

Bir yanda itiraf, diğer yanda acı gerçek, Kırmızı Oda yürek yakmaya geldi!

tarafından ker_def

Tv8 ekranlarının büyük ilgiyle takip edilen dizisi Kırmızı Oda’nın yeni bölümü çok merak ediliyor. Dizide neler yaşanacağı ile ilgili bilgiler de geldi. OGM Pictures’ın yapımcılığını, Cem Karcı’nın yönetmenliğini üstlendiği üstlendiği dizinin başrolünde Binnur Kaya bulunuyor. Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun hikayesinden esinlenerek Banu Kiremitçi Bozkurt’un senaryosunu kaleme aldığı dizide şimdiye kadar çok başarılı bir 20 bölüm geride kaldı.

Boncuk karakteri ile Burcu Biricik ve Kumru karakteri ile Aslıhan Gürbüz’ün oyunculuk resitali bugün de devam edecek. Boncuk artık tedavisine hastanede devam edilmesi noktasına gelecek. Kumru ise bu bölümde bir itirafta bulunacak. Peki neler yaşanacak? Haberimizin devamında hem özet bilgileri hem de fragmanı bulabilirsiniz.

‘Kırmızı Oda’nın yeni bölümünde; Boncuk’un (Burcu Biricik) bastırdığı korkuları dışarı çıkınca durumu kötüleşir ve Doktor Hanım hastaneye yatırılmasını uygun görür. Ayşe, Doktor Hanım’la dedesiyle annesinin arasının açılmasının ardından hissettiği arada kalmışlık hissini paylaşır.

Kumru (Aslıhan Gürbüz), Yavuz’un elinden nasıl kurtulacağını kara kara düşündüğü dönemde Hakan’la nasıl tanıştığını anlatırken, Duru’nun aslında Yavuz’un kızı olduğunu itiraf eder. Piraye ve Deniz aşkı ise doludizgin devam etmektedir.

Kırmızı Oda dizisine Binnur Kaya’nın yanı sıra daimi oyuncu kadrosunda; Tülin Özen, Burak Sevinç, Meriç Aral, Gülçin Kültür Şahin, Baran Can Eraslan, Sezin Bozacı da bulunuyor.