Ana sayfa Dizi İzle Bir Zamanlar Çukurova 4. bölüm 2. fragmanı izle

Bir Zamanlar Çukurova 4. bölüm 2. fragmanı izle

tarafından ker_def

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 4. bölümü 4 Ekim Perşembe günü saat 20.00’de atv ekranlarında izleyicilerle buluşacak. Yılmaz’ın yakalanması, Züleyha’nın onun gidişinden sonra intihar girişimi, Hünkar hanımın Züleyha’yı ikna etmesi ve Demir’in de artık önünde engel kalmaması biliniyor… 4. yeni bölümde neler olacağı da merak konusu. Özellikle de Uğur Güneş’in canlandırdığı Yılmaz karakterinin idam cezası almasından sonra idam edilip edilmeyeceği meraklandırmakta…

Bir Zamanlar Çukurova 4. bölüm 2. fragmanını videodan izleyebilirsiniz.

Züleyha, Hünkar’a çıkışıyor; “Hani kurtaracaktınız Yılmaz’ı” diyor… Bu şartla Demir ile evlenmeyi kabul etti.

Demir’in Züleyha’nın gebe olduğunu öğrenmesinden sonra da neler olacak merak konusu oldu.

Yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın sahibi olduğu Tims & B yapım’ın yapımını üstlendiği, yönetmenliğini Murat Saraçoğlu’nun yapacağı, başrolünde Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek ve Uğur Güneş’in yer alacağı Bir Zamanlar Çukurova dizisi atv ekranları için hazırlandı.

1970’li yılların Türkiyesi’nde geçecek olan dizinin çekimleri için Adana’ya koca bir set kuruldu. Bir Zamanlar Çukurova’da dizisinin senaryosunun, Days Of Heaven (O Güzel Günler) isimli filmden esinlendiği görüldü. Bir Zamanlar Çukurova dizisi için çiftlik platosu kuruldu. Yaman çiftliği için 8 ay süren bir inşaat ve 450 kişilik profesyonel bir ekip çalıştı..
Bir Zamanlar Çukurova 4.Bölümüyle Perşembe 20:00’de Atv’de!

Yapım: Tims&B Productions
Yönetmen: Murat Saraçoğlu
Yapımcı: Timur Savcı & Burak Sağyaşar
Uygulayıcı Yapımcı: Emrah Karacakaya
Senaryo: Yıldız Tunç
Drama Direktörü: İlkay Doğan
Müzik: Aytekin Ataş
Genel Sanat Yönetmeni: Nilüfer Çamur
Görüntü Yönetmeni: Sedat Yücel