Ana sayfa Dizi İzle Bir Zamanlar Çukurova 1. bölümünde Hünkar’ın şüphesi!

Bir Zamanlar Çukurova 1. bölümünde Hünkar’ın şüphesi!

tarafından ker_def

Bir Zamanlar Çukurova dizisi 13 Eylül Perşembe akşamı atv ekranlarında izleyicilerle buluştu. Dizinin ilk bölümü beğeni topladı. Ancak Bizim Hikaye’yi geçemedi. Dizinin 1. bölümünden önemli sahneler ise Youtube’daki dizi sayfasında yayınlandı. Videoda Vahide Perçin’in hayat verdiği Hünkar’ın şüphesi  sahnesini izleyebilirsiniz.

Videodan o sahneyi izleyebilirsiniz…

Yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın sahibi olduğu Tims & B yapım’ın yapımını üstlendiği, yönetmenliğini Murat Saraçoğlu’nun yapacağı, başrolünde Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek ve Uğur Güneş’in yer alacağı Bir Zamanlar Çukurova dizisi atv ekranları için hazırlandı.

1970’li yılların Türkiyesi’nde geçecek olan dizinin çekimleri için Adana’ya koca bir set kuruldu. Bir Zamanlar Çukurova’da dizisinin senaryosunun, Days Of Heaven (O Güzel Günler) isimli filmden esinlendiği görüldü. Bir Zamanlar Çukurova dizisi için çiftlik platosu kuruldu. Yaman çiftliği için 8 ay süren bir inşaat ve 450 kişilik profesyonel bir ekip çalıştı.. Züleyha’nın (Hilal Altınbilek) anlattığı olaylarda bir eksiklik olduğunu düşünen Hünkar Hanım (Vahide Perçin), Yılmaz (Uğur Güneş) ile Züleyha’dan şüphelenir. Hünkar Hanım Züleyha’nın anlattığı hikayeye inanacak mıdır?

Yapım: Tims&B Productions
Yönetmen: Faruk Teber
Yapımcı: Timur Savcı & Burak Sağyaşar
Uygulayıcı Yapımcı: Nezihe Dikilitaş
Senaryo: Yıldız Tunç
Drama Direktörü: İlkay Doğan
Müzik: Aytekin Ataş
Genel Sanat Yönetmeni: Nilüfer Çamur
Görüntü Yönetmeni: Muharrem Taylan Sancaktar

Bir Zamanlar Çukurova Dizisi Konusu
İşçi olan iki kardeş yanlarında manevi kız kardeşleri de alarak şehre yani Adana’ya iyi bir iş bulmak için gelirler. İki kardeş büyük bir çiftlikte mevsimlik işçi olarak çalışmaya başlarlar. Çiftlik sahibi ise manevi kız kardeşlerine aşık olur. Çiftliğin ağası hem aşıktır hemde ölümcül bir hastadır. Bu iki kardeşten gözü açık olan zengin olmanın yolunu bulduğunu düşünür. Aslında gözü açık olan bu kardeş manevi kız kardeşine deliler gibi aşıktır. Kız zengin adam ile evlenir ama gözü açık manevi kardeş gün geçtikçe bu evlilikten rahatsızlık duyacak ve olmadık işlere başvuracaktır.