Ana sayfa Dizi Fragmanları Bir Zamanlar Çukurova 16. Bölüm Fragmanı İzle! Züleyha büyük bir oyun peşinde!

Bir Zamanlar Çukurova 16. Bölüm Fragmanı İzle! Züleyha büyük bir oyun peşinde!

tarafından ker_def

Aşkın sınırsız, kavganın ölümüne, umudun inadına yaşandığı “Bir Zamanlar Çukurova” atv’de izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Dizinin 16. yeni bölümü 27 Aralık Perşembe günü izleyicilerle atv ekranında buluşacak.

Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş, Hilal Altınbilek ve Kerem Alışık’ın başrollerinde yer aldığı dizinin 16. bölümünde neler yaşanacağı merakla beklenmekte. Fragmandan anlaşılan üzerine; Demir ile Züleyha adeta cicim ayları yaşıyor. Ancak bu Züleyha’nın bir oyunu mu? Demir, Gaffur’un boğazını sıkıyor. Peki neden? Yeni bölümde merakla izlenecek bir sahne bu… Sanayi Odası başkanı kim olacak? Züleyha İstanbul’a gidiyor ama yolda Yılmaz ile karşılaşıyor… Dizinin yeni bölümü bir hayli heyecanlı…Videodan 16. bölümden ilk görüntüleri izleyebilirsiniz.

15. ve son bölümün özeti ise şöyleydi:

Züleyha, birbirlerine silah çeken Demir ve Yılmaz’a ‘beni öldürün, bitsin bu kavga’ diye haykırınca, işler daha da çıkmaza giriyor. Öfkeden ve intikamdan gözü dönen iki adam, bu büyük karşılaşmada en acı gerçeklerle yüzleşiyor.

Yılmaz’a ne oldu?
Demir ve Yılmaz karşılaşmasının ardından, Yılmaz ortadan kayboluyor. Fekeli, Yılmaz’ın uzun süre yokluğundan şüphelenip, adamlarına her yeri aratıyor. Bir haber çıkmayınca ise Fekeli, Yamanlar’ın konağını basıyor.

Fekeli’nin gözü dönüyor!
Yılmaz’a Demir’in zarar verdiğini düşünen Fekeli’nin gözü dönüyor. Onu bir anda karşılarında gören Hünkar ve Demir ise ne yapacaklarını bilemiyor. Konakta fırtına estiren Fekeli, Yılmaz için her şeyi yapmaya hazır!

Şermin harekete geçiyor!
Şermin, Züleyha ve Yılmaz gerçeğini sonunda öğreniyor. Bu bilgiyle Hünkar’ı tehdit etmeye hazırlanan Şermin, umduğunu bulabilecek mi?

Yapım : Tims&B Productions
Yapımcı : Timur Savcı & Burak Sağyaşar
Yönetmen : Murat Saraçoğlu
Senaryo : Yıldız Tunç
Oyuncular : Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş, Hilal Altınbilek, Bülent Polat, Turgay Aydın, Selin Yeninci, Sibel Taşçıoğlu, Selin Genç, Polen Emre, Mustafa Açılan ve Serpil Tamur, Kerem Alışık