Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova 3. bölümde büyük şok! İzleyici Züleyha’ya inanamıyor!

Bir Zamanlar Çukurova 3. bölümde büyük şok! İzleyici Züleyha’ya inanamıyor!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Atv’nin yeni sezondaki iddialı dizisi Bir Zamanlar Çukurova, Perşembe akşamı yine ekrana damga vurmaya geliyor!

3. bölümü yayınlanacak olan dizi, sezona o kadar hızlı girdi ki herkesi şaşkına çevirmeye devam ediyor.

İlk iki bölümüyle reytingin zirvesine çıkan ve Bizim Hikaye ve Avlu dizilerini de geçerek birinci sıraya oturan Bir Zamanlar Çukurova, 3. bölümüyle de çok konuşulacak sahnelere imza atacak!

Dizinin yayınlanan 3. bölüm tanıtımı, izleyiciyi yine büyük sürprizlerin beklediğini gösterdi.

Hikayesi çok hızlı ilerleyen Bir Zamanlar Çukurova’da, Hünkar, Yılmaz’ı ihbar ederek büyük olaylar zincirini de başlatmış oldu!

Yılmaz ve Züleyha kaçış planları yaparken, beklemedikleri bir durumla karşılaşacaklar ve çiftliğe gelen jandarmalardan kaçan Yılmaz, Demir’in kurşunlarına hedef olacak.

Hünkar’ın hamile olduğunu öğrendiği Züleyha ile Demir’i evlendirme planları, Yılmaz’ın öldüğünü sanan Züleyha için şok olsa da kabul ettiği tanıtımdan belli oluyor.

Hünkar, Demir’in bir çocuğu olması gerektiği ve iktidarını devam ettirmek için oğlunun ismini aklamak durumunda.

Bu yüzden de korkunç bir planla Yılmaz’ı aradan çıkartıp, zaten içten içe Züleyha’ya vurulan Demir’i evlendirerek durumu kurtarmak istiyor.

Bir Zamanlar Çukurova 3. bölümde büyük şok! İzleyici Züleyha'ya inanamıyor! 7

Tanıtımda, Demir ve Züleyha’nın dans ettikleri ve Züleyha’nın Hünkar’ın elini öptüğü sahne dikkat çekiyor.

Çiftlikte herkesi şoke eden gelişmeler, Züleyha’nın Demir’e olan aşkını annesine itiraf etmesi, tanıtımın dikkat çeken sahnelerinden.

İzleyiciler sosyal medyada Yılmaz’ın öldüğüne inanmıyor. Bir şekilde yeniden ortaya çıkıp Züleyha ve Demir’den intikam alacağını düşünüyor. Aynı zamanda Züleyha’nın her şeyi kabullenip Demir ile evlenmeyi kabul etmesi ve büyük aşkı Yılmaz’ı bir anda unutması da izleyenlerin tepkisini çekiyor.

Olayların hızlı bir şekilde gelişmesi de izleyenleri memnun ediyor. Heyecanı dorukta tutan Bir Zamanlar Çukurova, 3. bölümüyle çok daha sürprizli bir bölümle geliyor.

İşte 3. bölüm tanıtımı: