Ana sayfa Dizi Fragmanları Bir Zamanlar Çukurova 33. bölümünde Yılmaz öldü mü? Uğur Güneş diziden ayrıldı mı?

Bir Zamanlar Çukurova 33. bölümünde Yılmaz öldü mü? Uğur Güneş diziden ayrıldı mı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bu sezonun en başarılı yapımlarından birisi olan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 33. yeni bölümünde önemli gelişmeler yaşanacak.

Uğur Güneş’in canlandırdığı Yılmaz, Gülten’e tecavüz eden Ercüment’i durdurmak istemiş, ama Ercüment tarafından vurulmuştu.

Demir’in “Başımız sağ olsun” sözü dizinin hayranlarını endişelendirdi. Başrol oyuncusu Uğur Güneş, diziden ayrılıyor mu? Yılmaz öldü mü diye sosyal medyada sorular sorulmaya başlandı. Ancak bu düşük bir ihtimal… Seher ile Demir arasında yaşananlar da diziye damga vurmuştu. Hünkar hanım, Seher’in hamile olduğunu Demir’e anlatıyor. Ancak Demir, bir itirafta bulunuyor “Benim çocuğum olmuyor”… Hünkar hanım oğlundan bu gerçeği duymuş oldu.Sonuç olarak Adnan bebek, Demir’den değil… Bu konu artık netleşmiş oldu.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 33. yeni bölümü 16 Mayıs Perşembe günü ekrandaki yerini alacak. Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek, Uğur Güneş ve Kerem Alışık’ın başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümü yine heyecanla dolu.

Videodan 33. bölümden ilk görüntüleri izleyebilirsiniz.