Ana sayfa Dizi Fragmanları Bir Zamanlar Çukurova 35. bölüm sezon finalinde silah patlıyor, Züleyha vuruldu mu?

Bir Zamanlar Çukurova 35. bölüm sezon finalinde silah patlıyor, Züleyha vuruldu mu?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay, – Bir Zamanlar Çukurova dizisi 30 Mayıs Perşembe günü ekrana gelecek 35. bölümüyle birlikte sezon finali yapacak.

Vahide Perçin, Hilal Altınbilek, Murat Ünalmış, Uğur Güneş ve Kerem Alışık’ın başrollerinde yer aldığı dizinin 35. bölüm sezon finalinde neler olacağı merakla bekleniyor. Dizinin sezon finalinden ilk görüntüler yayınlandı.

Züleyha’nın hamile olduğu ortaya çıkınca herkes şoke olmuştu. Demir, bebeğin Yılmaz’dan olduğunu düşünmüş ve Züleyha’yı suçlamıştı. “Benim şerefimi nasıl ayaklar altına alırsın” diye çıkışan Demir ile Yılmaz karşı karşıya geliyor. Demir, Yılmaz’a silah doğrultuyor. Züleyha ise hiçbir şey yapmadığını söylüyor ama Demir inanmıyor. Demir, “Karnındaki çocuk bana ait değil. Benim olamaz” diyor. Demir ve Züleyha’nın kavgasında Demir silahını Züleyha’ya dayıyor ve “Ölmek mi istiyorsun?” diye bağırıyor. Züleyha da “Evet” diye bağırıyor. Sonunda silah ateş alıyor ama neler olduğu sezon finalinde ortaya çıkacak. Bu arada Yılmaz’da sonunda Züleyha’nın mektubunu okuyor…

İşte Bir Zamanlar Çukurova dizisinin sezon finalinden ilk görüntüler: