Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Bir Zamanlar Çukurova dizisi boyunca eşine az rastlanır başarılar kazanıldı

Bir Zamanlar Çukurova dizisi boyunca eşine az rastlanır başarılar kazanıldı

tarafından ker_def

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘Bir Zamanlar Çukurova,’ ekrana geldiği dört sezon boyunca dizi dünyasına damgasını vurmaya devam ediyor.

Ekrana geldiği 4 sezon boyunca kırdığı reyting rekorlarının yanı sıra, aldığı ödüllerle Perşembe akşamlarının vazgeçilmezi olmayı başaran ‘Bir Zamanlar Çukurova’, zengin oyuncu kadrosundaki birçok değişime karşın ekranların en çok ilgi gören dizilerinden biri olma özelliğini sezonlar boyunca sürdürdü.

Bir Zamanlar Çukurova dizisi boyunca eşine az rastlanır başarılar kazanıldı 9

Türkiye’de olduğu kadar yurt dışında da ilgi gören ‘Bir Zamanlar Çukurova,’ 60 farklı ülkede yaklaşık 15 dilde yayınlanarak dünyanın farklı coğrafyalarında kendine sadık bir hayran kitlesi oluşturdu.

Türkiye’de dördüncü sezonunda büyük bir finalle ekrana veda eden ‘Bir Zamanlar Çukurova’ dünyanın dört bir yanında izleyici ile buluşmaya devam ediyor.

Bir Zamanlar Çukurova dizisi boyunca eşine az rastlanır başarılar kazanıldı 10

‘Bir Zamanlar Çukurova’ 16 Haziran Perşembe günü, 141. bölümüyle final yapmaya hazırlanırken, dizi için 2 milyon kelimeden fazla senaryo yazıldı.

Bir Zamanlar Çukurova dizisi boyunca eşine az rastlanır başarılar kazanıldı 11

Dizinin çekimleri boyunca 450 farklı mekan kullanılırken, ‘Bir Zamanlar Çukurova’ yurt içinde ve yurt dışında 40’ın üzerinde farklı ödül kazanarak eşine az rastlanır bir başarıya imza attı.