Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova dizisi büyük başarısını kutluyor!

Bir Zamanlar Çukurova dizisi büyük başarısını kutluyor!

tarafından ker_def

Perşembe akşamlarının sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, stok bölümlerinin yeterli olması sonucunda bu noktaya kadar yeni bölümü ile gelebildi. Dizi bu durumu da avantajına çevirdi. Mucize Doktor dizisinin reytinglerine yaklaşmaya başlayan atv’nin yapımı, senaryosunun hızlı ilerlemesi ile de son haftalarda büyük beğeni toplamaktaydı. Tüm bu olumlu sonuçlar da reytinglere başarı olarak yansıdı.

Dizi, tüm Kişiler ve 20+ABC1 kategorilerinde en çok izlenen yapım oldu. Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği, Bir Zamanlar Çukurova’nın yeni bölümü, Tüm Kişiler’de %15,74 izlenme oranı ve %29,69 izlenme payı, 20+ABC1’de 13,60 izlenme oranı ve %25,61 izlenme payı alarak 100 program arasında birinci oldu. AB’de ise %11,56 izlenme oranı ve %23,50 izlenme payı alarak, en çok izlenen dizi oldu.

‘Bir Zamanlar Çukurova’da bu hafta Züleyha evlatlarına kavuşamadan cezaevinden çıkıp, adeta hayat hapishanesine geri döndü! Ve Adnan’ın Yılmaz’ın oğlu olduğu gerçeği onun ağzından bir mektuptaydı!

BEHİCE BAŞARISIZ OLDU! MÜJGAN ZÜLEYHA’YI ZİYARETE GİTTİ!

Behice’nin akıllara durgunluk veren hamlesini Züleyha durdurdu. Gözünü açıp başında elinde şırınga ile Behice’yi görünce son canıyla bağırıp yardım isteyen Züleyha kurtuldu. Ancak, ağır ilaçlar aldığı için kimseyi gördüklerine inandıramadı. Züleyha’nın iddiası olarak kalan Behice’nin ölümcül ziyaretini duyan Müjgan da, iftirasının hesabını sormak için cezaevine gitti. Züleyha’nın canını bir kez daha yakan ziyaret iki kadın için de acı dolu oldu.

Bir Zamanlar Çukurova dizisi büyük başarısını kutluyor! 10

ZÜLEYHA TAHLİYE OLDU

Hünkar, aile isimlerini korumaya nihayet Demir’i ikna edince, Züleyha tahliye oldu. Onu çıkarmaya Hünkar gitti. İki ezeli düşman, gözyaşları içinde birbirlerine sarıldılar. Geldikleri noktada hayatını karartan Hünkar, Züleyha’nın tek dayanağı haline geldi. Hünkar da yaptıklarının tüm vicdan azabı omuzlarında, Züleyha’ya kucak açtı. Züleyha evlatlarına kavuşacağı heyecanıyla eve koştu ama maalesef çocukları orada değildi. Üstelik Demir, Züleyha’yı aslında eve de almadığını konakta hizmetçilik yapacağını söyledi.

FEKELİ SÖYLEDİ, HÜNKAR DEMİR’İ DURDURDU!

Fekeli, Demir’in yapacağı yeni iş anlaşmasını durdurmak için ne söylese de işe yaramadı. Yılmaz ve Fekeli ile ortaklığını onları zora sokarak bitirmek isteyen Demir, alıcıların kim olduğu ile ilgilenmeden satışa onay verdi! Ancak alıcıların Çukurova’yı ele geçirmeye çalışanlar olduğunu öğrenen Hünkar, tüm eşrafı arkasına alıp oğlunu durdurdu.

Bir Zamanlar Çukurova dizisi büyük başarısını kutluyor! 11

ÜZÜM KIZ OKULA BAŞLADI

Okul özlemi ile yanıp tutuşan Üzüm, bu hasretini anlatınca, Hünkar kolları sıvadı. Sene ortası bile olsa, torununu okula yazdırdı! Hatta onu alıp okul alışverişi de yaptı. Üzüm ile dost olan Hünkar, Demir’in sırrını da öğrenmeye çalıştı ama Üzüm’ün sırrına sahip çıkışına da saygı gösterdi. Küçük kızı takdir etti. Saniye ve Gaffur’un gurur ve mutluluk gözyaşları içinde Üzüm okula başladı.

Bir Zamanlar Çukurova dizisi büyük başarısını kutluyor! 12

YILMAZ BİR KEZ DAHA GERÇEKLERİ ÖĞRENEMEDİ

Behice, Züleyha’yı öldüremedi ama Müjgan’ı tamamıyla parmağında oynatabilmek için başka bir plan yaptı. Planı dahilinde önce Züleyha’nın ağzından Yılmaz’a Adnan’ın babası olduğunu söyleyen bir mektup yazdı. Sonra mektubu Müjgan’ın bulmasını sağlayarak iki kadın arasındaki düşmanlığı bir kez daha ateşledi! Müjgan, Züleyha hala Yılmaz’dan vazgeçmedi düşüncesi ile tekrar Behice’nin kontrolüne girdi. Yılmaz ise olan bitenden habersiz, Züleyha’yı uzaktan izleyip, Müjgan ve halası ile hayatını sürdürme gayretine devam etti.

Bir Zamanlar Çukurova dizisi büyük başarısını kutluyor! 13

Oyuncular: Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş, Hilal Altınbilek, Kerem Alışık, Esra Dermancıoğlu, Bülent Polat, Melike İpek Yalova, Alayça Öztürk, Sibel Taşçıoğlu, Turgay Aydın, Selin Yeninci, Selin Genç, Mehmet Polat, Serpil Tamur, Aras Şenol, Polen Emre, Şirin Öten.