Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova dizisi yeni kadrosuyla iddialı başlıyor!

Bir Zamanlar Çukurova dizisi yeni kadrosuyla iddialı başlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay- atv ekranlarının sevilen dizilerinden Bir Zamanlar Çukurova’da oyuncular sette yoğun tempoda çalışmaya başladı. 2 sezondur fırtına gibi esen dizinin Adana’daki setinde yoğun bir faaliyet var. Stok bölümler çeken ekip, 3. sezonda da dizinin başarısı için her türlü fedakarlığı yapıyor.

Pandemi döneminin etkisiyle sette birçok önlem alındı ve çekimlerde de koronavirüs etkisi hissediliyor. Bir Zamanlar Çukurova’nın 3. sezonunda en önemli gelişme ise dizinin ekibinin gelişmesi ve yeni karakterlerle birlikte hikayenin de derinleşmesi olacak.

Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş, Hilal Altınbilek ve Kerem Alışık’ın başrollerinde yer aldığı dizide, en çok merak edilen iki isim var.

Bunlardan birisi Fazilet Hanım ve Kızları dizisi ile akıllardan çıkmayan Nazan Kesal… İkinci dikkat çeken isim ise geçen sezon Benim Tatlı Yalanım ile ekranda olan Furkan Palalı.

İki ünlü ismin ekibe katılması çok önemli bir gelişme. Her ikisinin de sergileyeceği performans, karakterlerin diziye olan etkisi merakla bekleniyor.

Ekibin yeni fotoğrafı ise hayranları bir hayli mutlu etti. Nazal Kesal ve Furkan Palalı yeni dizideki imajlarıyla poz verdi. Ekibin mutlu halleri ve güçlü duruşu da dizinin hayranlarına gurur veriyor.

Bir Zamanlar Çukurova dizisi gümbür gümbür geliyor dersek, yanlış olmaz.

Bir Zamanlar Çukurova dizisi yeni kadrosuyla iddialı başlıyor! 7