Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova dizisinde beklenmedik büyük sorun çıktı!

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde beklenmedik büyük sorun çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Adana’da geçtiğimiz günlerde çekimlere başlayan Bir Zamanlar Çukurova ekibi, dördüncü sezon için çalışıyor… Diziden geçen sezon 3 başrol oyuncusu ayrıldı. Vahide Perçin, Murat Ünalmış ve Uğur Güneş’in yer almayacağı yeni sezonda en önemli transfer olarak İbrahim Çelikkol öne çıkacak.

Ünlü oyuncu geçtiğimiz haftalarda yaşanan orman yangınlarına müdahale etmesi ile büyük takdir toplamıştı. Yangın alanında itfaiye çalışanlarına destek olan halk ile birlikte yangınlarla mücadele eden İbrahim Çelikkol, o yoğun ortamda herhangi bir sağlık sorunu yaşamadı. Ancak Adana’nın farklı iklimi oyuncuyu rahatsız etti.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Hakan Gümüşoğlu karakterini canlandıracak olan İbrahim Çelikkol’un sağlık sorunları nedeniyle sete çıkamadığı belirlendi.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde beklenmedik büyük sorun çıktı! 14

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre İbrahim Çelikkol, Adana’ya gitti ama hava değişimi nedeniyle rahatsızlandı. Midesini üşüttüğü de ortaya çıkan oyuncu için bir süre dinlenmesi kararı verildi. Doktor gözetiminde tedavisi yapılan ünlü oyuncu henüz sette çekimlere katılamadı.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin ekrana dönüşünü de etkileyecek olan bu durumun ne zaman sona ereceği de merakla bekleniyor.

Geçen sezon Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde çok başarılı bir oyunculuk sergileyen İbrahim Çelikkol, yeni sezonda atv dizisinin kurtarıcı ismi olarak öne çıkmış durumda. Dizinin dördüncü sezon hikayesinin Hakan Gümüşoğlu karakteri merkeze alınarak hazırlandığı da biliniyor.