Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova dizisinde bu ne zalimliktir!

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde bu ne zalimliktir!

tarafından ker_def

atv ekranlarında izleyicilerle Perşembe günleri buluşmakta olan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 11. yeni bölümü 22 Kasım akşamı izleyicilerle buluştu. Yine ekran başından kalkılamayacak kalitede bir bölüm izleyicilerin karşısındaydı. Hünkar hanım iyileşip konağa dönerken, Yılmaz ise Züleyha’nın neden kendisini tuzağa düşürmeye çalıştığını anlamaya çalışıyordu. Züleyha ise aşkı Yılmaz’a kavuşmak için oğlu Adnan’ı da tehlikeye atmaktan çekinmiyordu. Demir’in zalimliği ise yine gözler önüne serildi.

Dizinin 11. bölümünün final sahnesinde başına silah dayayan Züleyha’nın karşısında Demir’in ‘çek tetiği’ sözü ne kadar zalim olabileceğini de gösteriyordu.

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği ‘Bir Zamanlar Çukurova’da, intikam duygusu ikiye katlandı. Artık yapılan her plan, bir öncekinden daha tehlikeli ve acımasız!

Gözünü karartıp, oğluyla birlikte çiftlikten kaçan Züleyha, uçsuz bucaksız Adana’da bir avuç umuda tutunuyor!

Tam rahat bir nefes alacakken, Demir’in ayak sesleri ile yıkılan Züleyha’nın, İstanbul yolculuğu da başlamadan son bulmuş oldu.

Demir’in ‘oğlumu ver, sen nereye istiyorsan git’ tepkisiyle karşılaşan Züleyha, kaçmadan önce yanına aldığı silahı kafasına dayayıp Demir’i tehdit etti.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde bu ne zalimliktir! 7

Tüm acımasızlığıyla Züleyha’nın karşısında duran Demir, ‘çek tetiği’ deyip Züleyha’yı iyice çaresiz bıraktı.

Peki Züleyha, aşkı uğruna ölümü göze alabilecek mi?

‘Bir Zamanlar Çukurova’ her Perşembe ATV’de!