Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Fekeli, Yılmaz’ı buluyor ama durumu çok kötü!

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Fekeli, Yılmaz’ı buluyor ama durumu çok kötü!

tarafından zk zk

Atv’de bu akşam 15. bölümü yayınlanacak olan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde flaş gelişmeler yaşanacak.

Başrollerinde Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş ve Hilal Altınbilek’in oynadığı dizide Yılmaz’ın hayatı tehlikede.

Yayınlanan 2. tanıtımda her yerde Yılmaz’ı arayan Fekeli, onu buluyor. Yılmaz’ın, aracıyla kaza geçirdiği ve durumunun kötü olduğu anlaşılıyor.

Şimdi herkes Yılmaz’ın bu kazadan kurtulup kurtulamayacağının endişesini yaşıyor.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Fekeli, Yılmaz'ı buluyor ama durumu çok kötü! 7

İşte yeni bölüm özeti.:

Züleyha, birbirlerine silah çeken Demir ve Yılmaz’a ‘beni öldürün, bitsin bu kavga’ diye haykırınca, işler daha da çıkmaza giriyor. Öfkeden ve intikamdan gözü dönen iki adam, bu büyük karşılaşmada en acı gerçeklerle yüzleşiyor. Demir ve Yılmaz karşılaşmasının ardından, Yılmaz ortadan kayboluyor.

Fekeli, Yılmaz’ın uzun süre yokluğundan şüphelenip, adamlarına her yeri aratıyor. Bir haber çıkmayınca ise Fekeli, Yamanlar’ın konağını basıyor. Yılmaz’a Demir’in zarar verdiğini düşünen Fekeli’nin gözü dönüyor. Onu bir anda karşılarında gören Hünkar ve Demir ise ne yapacaklarını bilemiyor. Konakta fırtına estiren Fekeli, Yılmaz için her şeyi yapmaya hazır!

Şermin, Züleyha ve Yılmaz gerçeğini sonunda öğreniyor. Bu bilgiyle Hünkar’ı tehdit etmeye hazırlanan Şermin, umduğunu bulabilecek mi?