Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Furkan Palalı ve Nazan Kesal kimin tarafında?

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Furkan Palalı ve Nazan Kesal kimin tarafında?

tarafından ker_def

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 3. sezonu öncesinde heyecan dorukta. Adana’da çekimler sürüyor…Dizinin setinden fotoğraflar geldi ve ekibin yoğun temposunun başladığı fotoğraflardan anlaşılıyor. Nazan Kesal ve Furkan Palalı’nın katıldığı ekip, koronavirüs önlemlerine de dikkat ederek sette yeniden bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyor.

Dizinin ilk iki sezonu büyük beğeni topladı ve 3. sezon öncesinde hikayede neler olacağı konusu da merak ediliyor. Özellikle Furkan Palalı ve Nazan Kesal’ın canlandıracakları karakterlerin Adana’yı kasıp kavuran bu savaşta kimin tarafında olacakları çok merak ediliyor.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Furkan Palalı ve Nazan Kesal kimin tarafında? 10

İşte dizinin 3. sezonu başlamadan önce akıllarda kalan ve hikayenin yeniden hatırlanmasını sağlayacak olan, karakterlerin son durumları…

Aşkı için öldürmeyi göze almış ‘Yılmaz’ ile sevgilisi yaşasın diye kendini bir evliliğe hapseden ‘ Züleyha’nın hikayesinde köprünün altından çok su geçti; kimi zaman onlar vazgeçti, kimi zaman hayat onları vazgeçirdi!

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Furkan Palalı ve Nazan Kesal kimin tarafında? 11

Ailesinin görkemli geçmişini ve biricik oğlunu korumak için kanatlarını açmış bir “HÜNKAR”ın kanatları, hem kendi aşk acısıyla hem de defalarca ‘annelik’ sınavı ile kırıldı. O şimdi, kaderini değiştirdiği ‘Züleyha’yı hem kendi evladından koruyor hem de evlatlarından ayrılmasın diye uğraşıyor.

‘Hünkar’a olan aşkını hayatın her tür sınavından geçiren, hep kadere meydan okuyan ‘Fekeli’, şimdi evladım dediği ‘Yılmaz’ı kaderine razı olmaya, ‘Müjgan’a ve evladına sarılmaya ikna etmeye çalışıyor.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Furkan Palalı ve Nazan Kesal kimin tarafında? 12

Sınırsız aşkların coğrafyasında, geçmişten bugüne uzanan hesaplaşmalar, paylaşılamayan topraklar, uzaklardan gelen dostlar ve düşmanlar ile ‘Bir Zamanlar Çukurova’ tüm heyecanıyla 3. sezona başlıyor!

Furkan Palalı, ve Nazan Kesal’ın hangi karakterler ile hikayeye dahil olacakları ve cepheleri her gün değişen savaşta hangi tarafta yer alacakları merak konusu!

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Furkan Palalı ve Nazan Kesal kimin tarafında? 13