Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Hilal Altınbilek merakı!

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Hilal Altınbilek merakı!

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi

Televizyon ekranlarına damgasını vuran dizilerden birisi de kuşkusuz Karagül’dür…

Özcan Deniz, Ece Uslu, Mert Yazıcıoğlu, Mesut Akusta, Özlem Conker, Şerif Sezer, Hilal Altınbilek gibi önemli isimlerin rol aldığı Karagül, televizyon ekranlarına iz bırakan bir yapım oldu.

2013 yılında başlayan ve 4 sezon ekranda kalan dizi aynı zamanda Hilal Altınbilek için de müthiş bir başarı hikayesi olarak ortaya çıktı.

2011 yılında Derin Sular isimli dizide İrem karakteri ile oyunculuğa başlayan Altınbilek, Karagül’deki müthiş oyunculuğu ile herkesin tanıdığı bir isim haline geldi.

Karagül’den sonra Hayatımın Aşkı dizisinde Nil karakterine hayat veren oyuncu, kariyerinde çıkış yapabileceği bir dizisi ise bu sezon buldu.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Hilal Altınbilek merakı! 8

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Züleyha Yaman karakterine hayat verecek olan Altınbilek’in performansı da merakla bekleniyor.

Sosyal medyada yorumlarda bulunan ünlü oyuncunun hayranları, “Karagül çok iyi diziydi ve Hilal Altınbilek şahane detaydı. Bir Zamanlar Çukurova dizisinde izlemek için kesinlikle sabırsızlanıyorum” diyerek oyuncunun performansını merak ettiklerini sosyal medyada yazmaktalar.

Altınbilek, 7 yıllık oyunculuk kariyerinde bir hayli aşama kaydetti ve yeni dizisiyle de büyük bir çıkış yapması beklentileri var.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Hilal Altınbilek merakı! 9

Yapımcılığını TİMS&B Productions’ın üstlendiği, yönetmenliğini Faruk Teber’in yaptığı, başrollerinde Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş, Hilal Altınbilek, Bülent Polat, Sibel Taşçıoğlu, Turgay Aydın, Selin Yeninci, Selin Genç, Polen Emre, Mehmet Kara ve Serpil Tamur’un yer aldığı “Bir Zamanlar Çukurova” yakında atv’de!