Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova dizisinde kıskançlık krizine giren Züleyha’nın sözü, felakete yol açacak!

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde kıskançlık krizine giren Züleyha’nın sözü, felakete yol açacak!

tarafından zk zk
Atv’de bu akşam 19. bölümü yayınlanacak olan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Züleyha’nın bir sözü, felakete yol açacak!
Televizyongazetesi/Detay

Başrollerinde Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş ve Hilal Altınbilek’in oynadıkları dizide Fekeli ve Yılmaz arasındaki gerilim daha da büyüyor!

Yılmaz’ın, elinden tutup cemiyetin içine getirdiği Müjgan ile yakınlığı, Züleyha’yı çileden çıkaracak. Gözlerindeki kıskançlığı gören Demir ise küplere biniyor.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde kıskançlık krizine giren Züleyha'nın sözü, felakete yol açacak! 7

YENİ BÖLÜM ÖZETİ
Çukurova’da sesler yükseliyor! Gizlediği sırların ağırlığıyla sessiz kalanlar, gerçekleri haykırıyor, yer yerinden oynuyor. Züleyha’nın Demir’e “Karısını elinden aldığın bir şoför parçasının, buraya, Çukurova’ya bey olmasını hazmedemiyorsun” cümlesi hangi felakete gebe? Kimsenin duymasını istemediği bu gerçeği, Züleyha’dan duyan Demir Yaman kime silah çekecek?

Yılmaz’la Müjgan’ın yakınlaşması kimlerin canını yakıyor? “Başımı öne eğmem acım içime aksın diyedir. Acımın bütün çığlıklarını kalbimde sakladım ben” diyen Fekeli yıllardır kapalı kapılar ardında kalan gerçeği ortaya çıkarmak için harekete geçiyor.

İşte 19. bölüm 2. tanıtımı.