Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova dizisinde olay üstüne olay! 30. bölüm 2.fragmanında şoke eden sahne!

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde olay üstüne olay! 30. bölüm 2.fragmanında şoke eden sahne!

tarafından ker_def

Adana’da çekimlerine büyük bir emek verilerek devam edilen Bir Zamanlar Çukurova dizisinde 30. bölüm 25 Nisan Perşembe akşamı izleyicilerle buluşacak.

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Vahide Gördüm, Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek, Uğur Gürses ve Kerem Alışık’ın başrollerinde yer aldığı dizide yeni bölümde olay üstüne olay var.

Öncelikle diziye Ercüment adıyla yeni bir karakter katılıyor. Vahide Perçin’in canlandırdığı Hünkar hanımın yeğeni olan Ercüment karakterini Rüzgar Aksoy canlandıracak. Demir Yaman’dan aldığı paraları batıran Ercüment, Çukurova’da önemli değişime sebep olacak.

Kerem Alışık’ın canlandırdığı Fekeli kalp krizi geçirecek. Bu durum en çok da Hünkar hanımın etkileyecek. Fekeli’nin durumu merak ediliyor.

Züleyha, Yılmaz’ın aklını çelmeye çalışıyordu. Kısmen başarılı da oldu. Demir – Züleyha ve Yılmaz – Müjgan ilişkilerinde gerginlikler hakim olacak.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 30. bölüm 2. fragmanında Müjgan’ın sinirli bir şekilde Yılmaz ile buluştuğu ve yüzüğü attığı görülüyor.

Demir ise Züleyha’nın aşkıyla yanıp tutuşmaya devam ediyor.

Dizinin 30. bölümünden 2. fragmanı videodan izleyebilirsiniz.