Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Bir Zamanlar Çukurova dizisinde şoke edici bir final sahnesi!

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde şoke edici bir final sahnesi!

tarafından ker_def

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘Bir Zamanlar Çukurova’, 112’nci bölümüyle ekrana geldi. Perşembe akşamlarının vazgeçilmez dizisi ‘Bir Zamanlar Çukurova’da Züleyha cinayet suçlamasından Hakan sayesinde kurtulurken, Demir’in cesedi işçiler tarafından bulundu.

Sosyal medyanın en çok konuşanları arasında yer alan ‘Bir Zamanlar Çukurova’nın 112’nci bölümü #YeniBirAşk etiketiyle gündem oldu.. Tüm kişiler kategorisinde hala çok güçlü durumda bulunan atv dizisi, günü ikinci sırada tamamladı. Artık Camdaki Kız’dan birinciliği alması mümkün görünmeyen atv dizisi, Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı’nı ise en azından bu kategoride geçmeyi başarıyor. Bir Zamanlar Çukurova AB’de günü dokuzuncu olarak tamamladı ve ABC1’de de beşinci oldu. 18 Kasım Perşembe akşamı yayınlanacak 113. bölümden ilk fragman da paylaşıldı:

Peki dizinin 112. bölümünde neler yaşandı? Final sahnesi neden şoke edici oldu? Tüm detayları haberimizin devamında bulabilirsiniz. Abdülkadir, katilin Züleyha olduğunu belirten bir mektupla beraber cinayet silahını savcıya gönderdi. Betül’den, Züleyha’nın aleyhine tanıklık sözü de alan Abdülkadir’in planını Hakan bozdu. Öncesinde Hakan’ın silahtaki parmak izlerini yok etmesi Züleyha’ya beraat kararı getirince; Hakan, Abdülkadir’i Züleyha’dan uzak durması için son kez uyardı. Fikret ise silahın Demir’e ait olduğunu söyleyen kritik ifadesiyle odağı değiştirdi.

HAKAN VE ABDÜLKADİR’İN İNTİKAM YEMİNİ BOZULDU

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde şoke edici bir final sahnesi! 9

Züleyha, aldığı telefonla bir zararın daha eşiğinde olduğunu öğrendi. Çiftlikteki ineklerin bir bir öldüğünü öğrenen Züleyha, Hakan’ı çağırıp çiftliğe gitti. Hakan, bunun da Abdülkadir’in planladığını düşünüp evini bastı. Başına dayanmış silahla uyanan Abdülkadir, Hakan’ın ciddiyetini anlarken, aralarındaki güven ve dostluk bitme noktasına geldi.

HAKAN, DEMİR’İN HİSSELERİNİ ALARAK ELİNİ GÜÇLENDİRDİ

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde şoke edici bir final sahnesi! 10

Hakan, şirketin uğradığı son zararı da karşılamak isteyince, Züleyha Hakan’a hisse vermeyi teklif etti. Betül, Demir’in hissesinin yüzde yirmisinin Hakan’a devredileceğini duyunca sorun çıkardı. Hakan’ın şirketin büyük ortaklarından birine dönüşmesi, Abdülkadir ve Betül’ün çıkarlarına ters düşerken, Hakan, Abdülkadir’e karşı elini güçlendirmiş oldu.

FİKRET HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRADI

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde şoke edici bir final sahnesi! 11

Fikret, Züleyha’yı içinde bulunduğu zor durumdan kurtarmak için İstanbul’daki mülklerinden birini sattı, üstelik Züleyha için şık bir çift küpe aldı. Fikret’in para dolu bir çanta ile eve döndüğünü gören Züleyha çok şaşırdı. Fikret tam hediyesini verecekken zararı Hakan’ın karşılayacağını öğrenince büyük bir hayal kırıklığı yaşadı.

112. bölümün finalde şoke edici bir gelişme yaşandı. Metruk depoya gelen işçiler dolapta Demir Yaman’ın cesedini görüp hayrete düştüler.