Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Yılmaz ve Fekeli bu tuzağa nasıl düştü?

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Yılmaz ve Fekeli bu tuzağa nasıl düştü?

tarafından ker_def

YILMAZ VE FEKELİ YAŞIYOR MU?

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği ‘Bir Zamanlar Çukurova’nın, 13. bölümüyle 6 Aralık Perşembe akşamı atv ekranındaydı. Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek, Uğur Güneş ve Kerem Alışık’ın başarılı performanslarıyla dikkat çektiği dizi yine izleyicileri mest eden bir bölüme imzasını attı.

Züleyha ve Yılmaz’ın büyük buluşmasında, Züleyha’nın ağzından çıkan her kelime, Yılmaz’ın en derin yarasına tuz bastı. Oğlundan ayrı kalmamak için, Yılmaz’ı da kendini de büyük bir acıya sürükleyen Züleyha, bunu daha fazla sürdürebilecek mi?

Konak dedikodularla çalkalanıyor!

Gülten’in Yılmaz’a olan aşkı gün geçtikçe artıyor. Saniye ve Gaffur, Gülten’i Yılmaz’ın yanından almanın yolunu arıyor. Konakta dedikodular kaynarken, Gülten’in Yılmaz’a sığındığının ortaya çıkması da an meselesi!

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Yılmaz ve Fekeli bu tuzağa nasıl düştü? 7

Hünkar ve Fekeli yüzleşiyor mu?

Fekeli’nin yaşadığını öğrenen Hünkar’ın duyguları ve dünyası alt üst oldu. Yılmaz’ın arkasında, Fekeli gücünün olduğunu anlayan Hünkar, hastanede yaşadıklarının da rüya olmadığının farkında! Peki, bu gerçek onun hangi duygularını alevlendirecek?

Çukurova’da ölümcül tuzak! Fekeli ve Yılmaz sağ kurtulabilecek mi?

Demir ve Cengaver’in planları artık çok daha ölümcül! Düşmanlarının aynı tarafta olduğunu gören ikili, Fekeli ve Yılmaz’ı çok fena tuzağa düşürdü.

Patlayan kurulu bomba, Çukurova’da taş üstünde taş bırakmayacak.

Fekeli ve Yılmaz, sağ kurtulabilecek mi?

‘Bir Zamanlar Çukurova’ her Perşembe ATV’de!