Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova dizisindeki o çiftlik, tam 8 ayda inşa edildi!

Bir Zamanlar Çukurova dizisindeki o çiftlik, tam 8 ayda inşa edildi!

tarafından zk zk
Atv’nin yeni sezon bomba işlerinden olan dönem dizisi Bir Zamanlar Çukurova’daki çiftlik ve diğer mekanlar tam 8 ayda inşa edildi!

Geçtiğimiz hafta Perşembe akşamı izleyici ile buluşan dizinin mekanları dikkat çekti. Çarpıcı karelerin ekrana getirildiği dizideki tüm mekanları 70’lerin Çukurova’sına benzetebilmek için yüzlerce kişi aylarca çalıştı.

İzleyiciyi 1970’lere götüren başarılı dizi 8 aylık hazırlanma aşamasının ardından reytinglerde birinci sıraya oturarak başarısını kanıtladı.

1970’LERİN ÇUKUROVASI TAM 8 AYDA İNŞA EDİLDİ!

Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın yapımcılığını üstlendiği Bir Zamanlar Çukurova perşembe akşamı atv’de seyirciyle buluştu! Dizi, güçlü oyuncu kadrosu kadar, dekorları ve kostümleriyle de konuşuluyor. Dizi için Adana’da kurulan devasa platonun her köşesi, 1970’lerden süzülen birer anı gibi. O dönemin Adana’sını oluşturmak için hazırlıklar tam sekiz ay önce başladı. 450 kişiden oluşan profesyonel bir ekip gece gündüz çalıştı. Ekip bu özverili çalışma sonunda, Adana’da, Çukurova’nın o uçsuz bucaksız coğrafyasında Yaman Çiftliği başta olmak üzere, dizinin tüm mekanlarına hayat verdi.

Bir Zamanlar Çukurova dizisindeki o çiftlik, tam 8 ayda inşa edildi! 7
Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş ve Hilal Altınbilek gibi isimlerin rol aldığı, senaryosunu Ayfer Tunç’un kaleme aldığı Bir Zamanlar Çukurova dizisi için, yapım ekibi hazırlık aşamasında, yüzlerce döküman araştırdı, her şeyin dönemin çizgilerine uygun olması için binlerce fotoğraf taradı, referans görseller hazırladı!.