Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova dizisinden yine bir ünlü oyuncu ayrılmak istiyor!

Bir Zamanlar Çukurova dizisinden yine bir ünlü oyuncu ayrılmak istiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir Zamanlar Çukurova dizisinin çekimlerine Adana’da devam ediliyor. Dizi geçen sezondan bu yana sürekli ayrılıklarla anılıyor. Hikayenin değişmesi ve 4 başrol oyuncusunun ayrılmasına rağmen yine sadık bir izleyicisi bulunan dizi başarılı reytingler almayı sürdürüyor.

Hilal Altınbilek ile İbrahim Çelikkol ikilisinin dördüncü sezonu sırtladığını ve yeni hikayenin de izleyiciler tarafından beğendiğini gözlemliyoruz. Diziden son ayrılan isim Fekeli karakterini canlandıran Kerem Alışık olmuştu. Ünlü oyuncu, birlikte rol aldığı usta sanatçı Serpil Tamur ile bir tiyatro oyunu için buluştu. Serpil Tamur’un diziden ayrılmak istemesi şaşkınlık yaşattı.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinden yine bir ünlü oyuncu ayrılmak istiyor! 5

Timsah Ateşi isimli oyunun Çolpan İlhan ve Sadri Alışık Tiyatrosu’nda sergilenmesinin keyfini yaşayan Kerem Alışık, gecede bir hayli mutluydu. Sezon başında Bir Zamanlar Çukurova dizisinden ayrılan Kerem Alışık, aylar sonra rol arkadaşı Serpil Tamur ile de buluşmuş oldu.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinden yine bir ünlü oyuncu ayrılmak istiyor! 6

Serpil Tamur dizide Azize yani Hamimme karakterini canlandırıyor. Oyuncu, dizisinin devam ettiğini belirtti ve şu sözleriyle de çok dikkat çekti: “Dizim devam ediyor. Birlikteydik Kerem ile dizide. Ama Kerem ayrıldı. Darısı benim başıma. İnşallah devam ediyor Bir Zamanlar Çukurova.”

Serpil Tamur’un diziden ayrılmak istediğini anlatan sözleri şaşkınlık yarattı. Dizide yaşanan üst üste ayrılıklardan sonra usta oyuncunun bu sözleri de hikayeden ayrılabileceğine yönelik bir mesaj olarak algılandı.

Hatırlanacağı üzere dizide ilk önce Hünkar karakterini canlandıran Vahide Perçin ayrılmak istemiş ve sonrasında da bu gerçekleşmişti. Uğur Güneş’in ve Murat Ünalmış’ın da ayrılmak istemeleri ile birlikte dizi 3. sezonda 3 önemli başrol oyuncusunu kaybetmişti. 4. sezon başında ise bu sefer Kerem Alışık hikayeye veda etti. Bu oyuncuların yanı sıra yan karakterlerde yer alan birçok isim de diziden ayrılmıştı.