Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova dizisine bir veda ile başlıyoruz!

Bir Zamanlar Çukurova dizisine bir veda ile başlıyoruz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezonda en çok merak edilen dizilerden birisi de Bir Zamanlar Çukurova… İzleyiciler 3 sezon boyunca çok etkileyici sahneler izledi. Ancak 3. sezonda 3 başrol oyuncusu ekipten ayrıldı. Yan rollerde de önemli isimler hikayeye veda edince, dördüncü sezonun altından nasıl kalkılacağı soruları sorulmaya başlandı.

Vahide Perçin, Uğur Güneş ve Murat Ünalmış artık hikayede yok… Nazan Kesal, Esra Dermancıoğlu, Melike İpek Yalova gibi etkili yan karakterler de artık olmayacak… Dördüncü sezon başında Hande Soral’ın canlandırdığı Ümit karakterinin de hikayeye veda edeceğini göreceksiniz.

Bir Zamanlar Çukurova dördüncü sezona yine bir ayrılık ile başlayacak. Hande Soral, eşi İsmail Demirci ile son 2 yıldır dizi çekimleri nedeniyle uzun süre ayrı kalmıştı. Oyuncu, yeni dönemde aynı durumu yaşamak istemiyor ve diziden ayrılmak isteyince de Ümit karakterinin bitirilmesi kararlaştırıldı.

Bir Zamanlar Çukurova dizisine bir veda ile başlıyoruz! 8

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin dördüncü sezonu için senaryo grubu yoğun bir hazırlık yaptı. Hakan Gümüşoğlu karakteri ile hikayeye katılacak olan İbrahim Çelikkol, yeni sezonun sürükleyici ismi olacak.

Demir Yaman’ın okul arkadaşı ve ortağı olan Hakan Gümüşoğlu’nun Çukurova’ya gelişi her şeyi değiştirecek. İntikam ve ihtirasın eksik olmayacağı dördüncü sezonun da yine milyonlarca kişi tarafından takip edilmesi bekleniyor.

Bir Zamanlar Çukurova dizisine bir veda ile başlıyoruz! 9

Dizi için tüm dekorlar yenilendi, ayrıca yeni dekorlar da ilave edildi. Özel üretim kostüm, dekor ve aksesuvarlara yine çok etkileyici bir sezon izleyicileri bekliyor.

Yüzlerce yeni kostüm dikilirken, antikacılardan toplanan değerli eşyalar ve özel tasarım olarak üretilen mücevherlerle yine göz kamaştırıcı bir dünya yaratıldı.

Dördüncü sezon öncesi platoda her şey titizlikle hazırlandı. Oyuncuların da gelmesi ile birlikte geçtiğimiz gün çekimler başladı.