Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova dizisine Kerem Alışık geliyor! Kilit bir rolde oynayacak!

Bir Zamanlar Çukurova dizisine Kerem Alışık geliyor! Kilit bir rolde oynayacak!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
ATV’nin Perşembe akşamları ekrana gelen dizisi Bir Zamanlar Çukurova’nın 6. bölüm 2. tanıtımında Yılmaz’ın ölmediği ve hapiste bir arkadaşına başından geçenleri anlattığı bölüm dikkat çekti.

Başrollerinde Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş ve Hilal Altınbilek’in oynadıkları diziye bu sahneyle birlikte yeni bir oyuncunun katıldığı da anlaşıldı.

Yılmaz’ın intikam planları yaptığı ve hikayesini anlattığı arkadaşını Kerem Alışık oynayacak.

Alışık’ın, Yılmaz’a yol göstererek elinden sevdiği Züleyha’yı alan Demir ve ailesinden intikam almak için yardım edeceği karakter heyecan yarattı.

Geçtiğimiz hafta cezaevinde çıkan yangında Yılmaz’ın da öldüğü haberi radyodan duyulmuştu.

Yeni bölüm tanıtımında Yılmaz’ın ortaya çıkması büyük heyecan yarattı. Züleyha ve Yılmaz’ın hikayesi henüz bitmedi.

Üstelik doğum yapmak üzere olan Züleyha, Yılmaz’ın öldüğünü sanırken büyük bir sürprizle karşılaşması an meselesi.

Bir Zamanlar Çukurova dizisine Kerem Alışık geliyor! Kilit bir rolde oynayacak! 7

Yılmaz’ın Yaman ailesiyle mücadelesi, şimdi daha hareketli gelişmelere sahne olacak gibi duruyor.

Bu arada Demir’in cezaevine gittiği sahneler de tanıtımda görülmekte. Aynı zamanda Hünkar’ın af kararının duyulmasının ardından Züleyha’nın odasına girip baktığı görülüyor.

Bu sahneler, aslında Demir ve Hünkar’ın, Yılmaz’ın yaşadığını bildikleri ve Züleyha’dan sakladıkları şeklinde yorumlandı.

Tanıtımın sonunda Züleyha’nın merdivenlerden yuvarlanması da heyecan yarattı. Yılmaz’la ilgili aldığı bir haber sonrasında mı yuvarlandı, merak konusu.

İşte Bir Zamanlar Çukurova 6. bölüm 2. tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Züleyha’ya rüya gibi bir hayat bahşettiğini düşünerek karşısında mutlu bir kadın görmek isteyen Demir, onun buğulu gözlerini gördükçe çılgına dönecek! Aklı fikri Yılmaz’da olan Züleyha, bulduğu ilk fırsatta çiftliği terk ediyor. Züleyha’nın konakta yokluğunu fark eden Demir ise adeta ateş püskürüyor! Artık sabrını koruyamayan Demir’in, Züleyha’ya el kaldıracak kadar gözü dönecek ve Züleyha’nın kaçışı, Demir’in hiç bilinmeyen yönlerini ortaya çıkartacak.

Hünkar, bu yaşananlardan çok tedirgin. İçine düştüğü durumdan hem korkuyor hem de endişeleniyor. Bir sonraki adımını nasıl atacak?

Hem Züleyha’sına kavuşmak, hem de Demir ve Hünkar’dan hesap sormak için hapisten kaçan Yılmaz gördüğü manzara karşısında ne yapacak? Züleyha için elini yeniden kana bulayacak mı?