Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova dizisini bekleyen büyük tehlike!

Bir Zamanlar Çukurova dizisini bekleyen büyük tehlike!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında izleyicilerle üç sezon buluşan Bir Zamanlar Çukurova adeta fenomen bir yapım haline geldi. Bu süreçte birçok ünlü ismin de kadrosunda yer aldığı dizinin hikayesi yeni dönemde çok değişecek.

İşte bu büyük değişimin de dizi izleyicilerini rahatsız etme ihtimali var… Dizinin hayranları yeni sezonda bambaşka bir hikaye kurgusunu karşısında bulacak. Vahide Perçin, Uğur Güneş ve Murat Ünalmış gibi üç başrol oyuncusu artık yok.

Bu üç başrolün gidişi ile birlikte aslında eski hikaye de yavaş yavaş yerini yeni bir hikayeye bırakmak durumunda. İşte bu yeni hikayeyi izleyicilere sevdirmesi hedeflenen kişi de İbrahim Çelikkol…

Bir Zamanlar Çukurova dizisini bekleyen büyük tehlike! 8

Erkan Bektaş ile birlikte yeni sezonda diziye katılan İbrahim Çelikkol, dizinin değişimini sağlayan ana faktör konumunda.

Kerem Alışık’ın da dördüncü sezonun ilk bölümlerinde veda edecek olması dizide değişimin tamamlayıcı adımı olacak. Artık üç sezon süren hikaye bitti diyebiliriz. Yerine yeni bir hikaye geliyor.

Hilal Altınbilek ile İbrahim Çelikkol ikilisinin başrolünde yer alacağı bu yeni dönem izleyicileri memnun edecek mi? İşte asıl sorulması gereken soru bu…

Bir Zamanlar Çukurova dizisini bekleyen büyük tehlike! 9

Ayrıca Camdaki Kız geçen sezon çok iyi bir çıkış yaptı ve AB ile ABC1’de öne geçmeyi başardı. Yeni sezonda Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı isimli TRT1 dizisi de perşembe akşamları yayınlanacak.

Sonuç olarak Bir Zamanlar Çukurova’nın işi hiç kolay değil. İki güçlü rakip ile yarışacak olan dizi ekibinin, değişim sergileyecek olan yeni hikayeyi izleyiciye beğendirme zorunluluğu da var.

Milliyet yazarlarından Sina Koloğlu, yeni hikayenin mafyatik bir hava olduğunu şu sözlerle anlattı:

“Yenisi nasıl olacak? Hakan Gümüşoğlu karakteri damga vuracak. Yeni nesil ‘Bir Zamanlar Çukurova’ bakalım bekleneni verecek mi? ‘Downtown Abbey’ kıvamından ‘mafyatik bir havaya’ evrilme mi söz konusu acaba?”