Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova dizisinin perde arkasında ekip hiç de rahat değil!

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin perde arkasında ekip hiç de rahat değil!

tarafından ker_def

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yönetmeni Murat Saraçoğlu, atv’de ekrana gelen Bir Zamanlar Çukurova dizisinin başarısının altındaki sebepleri açıkladı.

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dizi TV programına konuşan Saraçoğlu, “Bizim için çok çalışmak ve aynı seviyenin daha da üstüne çıkmak gerekiyor. Her hafta aynı seviyede en azından yayın göndermek gerekiyor. Doğru dozda iş yapmak gerekiyor. ‘Ooo, ne kadar iyi böyle, çok iyi iş çekiyoruz’ diye bir durum yok. Her an ayaktayız” ifadelerini kullandı.

Türkiye’de dizi çekmenin zor olduğunu ifade eden Murat Saraçoğlu, belirli bir dönemi anlatan bir diziyi çekmenin daha da zor olduğuna değindi.

Saraçoğlu, “Bizim çok güçlü bir yapım tasarımımız var fakat her bölümde yeni bir şey oluyor ve bunu doğru dizayn etmek gerekiyor, dönemle uyuşmasını düzenlemek gerekiyor çok kısa bir sürede” ifadelerini kullandı.

Saraçoğlu, “Yakın geçmişi resmetmek daha zor, sokakta bir şey çekmek mümkün olmuyor. Bizim için basit bir kahve veya yolda yürüme sahnesi asal bir mesele haline gelebiliyor” açıklamasında bulundu.

Murat Saraçoğlu, Adana’nın kimliği ile barışık bir şehir olduğunu, her türlü desteği bulabileceğiniz bir ortam olduğunu, çok sıcak olduğunu ve insanların da sahiplenmesinin de önemli olduğuna değindi.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin perde arkasında ekip hiç de rahat değil! 7