Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Bir Zamanlar Çukurova için alınan karar tepkiyi de beraberinde getirdi!

Bir Zamanlar Çukurova için alınan karar tepkiyi de beraberinde getirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında yayınlanan ve Türkiye’nin en etkili dram yapımlarından birisi olan Bir Zamanlar Çukurova, dördüncü sezon için sete çıktı. Adana’da dizinin ekibi yeni dönem için yoğun bir çalışma gerçekleştiriyor. İbrahim Çelikkol da diziye Hakan karakteri ile katıldı ve yeni sezonda diziyi sürüklemesi bekleniyor.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin dördüncü sezonu ülkemizde heyecanla beklenirken, İspanya’da da önemli gelişmeler var. Birçok ülkede yayınlanan dizi, Antenna 3 isimli İspanyol televizyonu tarafından izleyicilerle buluşturuldu.

Kadın dizisinin başarısının ardından Sadakatsiz ve Bir Zamanlar Çukurova, İspanya’da dikkat çeken yeni Türk dizileri oldu. Türkiye’de 120 dakikayı geçen süreler Avrupa televizyonları için çok uzun. Bu nedenle de İspanyol kanalı aldığı karar ile şaşırtan bir tercih yaptı.

Bir Zamanlar Çukurova için alınan karar tepkiyi de beraberinde getirdi! 7

Zaten haftalık bölümleri çok uzun olan ve zaten elde 3 sezon hazır bulunan dizi, günlük yapım olarak izleyicilerle buluşuyor. Vahide Perçin, Hilal Altınbilek, Uğur Güneş, Murat Ünalmış ve Kerem Alışık’ın başrollerinde yer aldığı dizi yayınlandığı saat diliminde kanalın izlenme süresini de artırdı.

Tierra Amarga ismiyle hafta içi akşam saatlerinde yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova’yı İspanyol izleyiciler de beğendi.

Milliyet yazarlarından Sina Koloğlu, İspanyol televizyonunun diziyi günlük yapım olarak değerlendirmesini hatalı buldu ve şu yorumu yaptı:

“Aslında bu biraz karizmayı çizdiriyor. Çünkü yapım bizde çok izlenen zaman diliminin işi. Bir de gerçekten çok emek verilmiş, çok çalışılmış bir proje. Hani ‘telenovela muamelesi’nin biraz ötesinde… “