Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova için asıl sınav bu hafta başlıyor! Çarpışma’ya çarpacak!

Bir Zamanlar Çukurova için asıl sınav bu hafta başlıyor! Çarpışma’ya çarpacak!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Atv’nin Perşembe akşamlarına damgasını vuran dizisi Bir Zamanlar Çukurova için bu hafta zor olacak!

Zira yeni ve iddialı bir dizi tam karşısına geliyor!

Halihazırda Bizim Hikaye, Avlu ve Muhteşem İkili dizilerinin de olduğu Perşembe akşamlarına damgasını vuran Bir Zamanlar Çukurova, bu kez Show TV’nin yeni dizisi Çarpışma ile karşılacak!

Kıvanç Tatlıtuğ ve Elçin Sangu’nun baş rolünde oynadıkları dizi, tanıtımlarıyla büyük dikkat çekti.

Perşembe’yi sallaması beklenen Çarpışma dizisinin dengeleri değiştirip değiştirmeyeceğini hep birlikte göreceğiz ancak iddiasını diğer dizilerin güçlü duruşuna karşılık sürdüren Çarpışma, reyting pastasından alacağı payla, diğer dizileri de sarsabilir!

Bir Zamanlar Çukurova için asıl sınav bu hafta başlıyor! Çarpışma'ya çarpacak! 7

Kıvanç Tatlıtuğ’un Cesur ve Güzel dizisinden sonra yeniden ekrana döndüğü ve Elçin Sangu’nun da Kiralık Aşk’tan sonra merakla beklenen yeni diziyle tekrar dönecek olması, heyecan yaratıyor.

Kıvanç Tatlıtuğ’un ‘Kadir’, Elçin Sangu’nun ‘Zeynep’, Onur Saylak’ın ‘Veli’, Alperen Duymaz’ın ‘Kerem’, Melisa Aslı Pamuk’un ‘Cemre’ karakterlerini canlandırdıkları ‘Çarpışma’, dört arabanın birbiriyle çarpışmasıyla kesişen hayatları konu alıyor.

Güçlü oyuncu kadrosu, sürükleyici senaryosu, yüksek temposu ile tanıtımları çok beğenilen dizinin ilk bölümü merakla bekleniyor.

En çok merak edilen konu da en güçlü rakibi Bir Zamanlar Çukurova karşısında nasıl bir reyting alacağı! Atv’nin sezon başından beri çok konuşulan dizisinin de Çarpışma karşısında reyting kaybına uğrayıp uğramayacağı merak konusu…