Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova için öyle mekanlar kuruldu ki dudak uçuklatacak!

Bir Zamanlar Çukurova için öyle mekanlar kuruldu ki dudak uçuklatacak!

tarafından zk zk
Atv’nin yeni sezondaki iddialı dizisi, Bir Zamanlar Çukurova’da müthiş ve dram dolu bir aşk hikayesi izleyiciyi bekliyor.

1970’lerin Adana’sında geçen bir hikayeyi anlatan ‘Bir Zamanlar Çukurova’ adlı dizi, 13 Eylül’de atv ekranında seyirci ile buluşacak olan dizi için büyük bir ekip günlerdir çalışıyor.

Dönem dizisi olan Bir Zamanlar Çukurova için o dönemin evleri, sokakları, dükkanları inşa ediliyor. Ayrıca dizinin geçeceği büyük çiftlik de aylardır süren bir çalışmanın ürünü.

Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş, Bülent Polat, Sibel Taşçıoğlu, Turgay Aydın ve Selin Yeninci gibi isimlerin de rol aldığı dizi, aşkı için öldürmeyi göze almış ‘Yılmaz’ ile sevgilisi yaşasın diye kendini bir evliliğe hapseden ‘Zülayha’nın hikayesini anlatıyor.

Bir Zamanlar Çukurova için öyle mekanlar kuruldu ki dudak uçuklatacak! 8

Çukurova’nın uçsuz bucaksız coğrafyasında kurulan dev platoda çekilen dizi için ihtişamlı bir çiftlik inşa edildi. İnşaatı sekiz ay süren çiftlik için 450 kişilik ekip gece gündüz demeden çalıştı.

Altınbilek, dizi için özel bir hazırlık süreci geçirdi.

Hilal Altınbilek rolü için 70’li yılların gazete ve dergilerini okudu
1970’lerin Adana’sında geçen bir hikayeyi anlatan ‘Bir Zamanlar Çukurova’ adlı dizi, 13 Eylül’de atv ekranında seyirci ile buluşacak olan.

Bir Zamanlar Çukurova için öyle mekanlar kuruldu ki dudak uçuklatacak! 9

Dizide zorlu bir aşk hikayesinin baş kahramanı olan ‘Züleyha’yı Hilal Altınbilek canlandırıyor. Altınbilek, dizi için özel bir hazırlık süreci geçirdi. Rolüne hazırlanmak için aylarca dönem dizileri ve filmlerini izleyen, 1970’lerin gazete ve dergilerini okuyan oyuncu, zamanda yolculuk yaptı.